Ibland ska man tänka mer än en gång…

image
…innan man skriver men kanske ännu viktigare trycker på send-knappen när man skriver mail. Ibland får de helt andra konsekvenser än du tänkt dig och föreställt dig vara möjligt.

Häromdagen skrev jag ju just ”levnadsregler” att förhålla sig till men i dagens samhälle är det så lätt och snabbt att kommunicera så att vi inte riktigt tänker igenom vad vi skickar iväg. Vi har säkert alla skrivit mail och SMS som verkade rätt just då men med facit i hand skulle vi inte skrivit dem för allt blev fel.

Man kan ju tyvärr inte göra det ogjort men man kan i alla fall försöka göra sitt bästa för att rätta till det i efterhand. Det brukar oftast gå bra men det faktum att det skickades kan ibland medföra att det finns en lien tagg kvar som inte går att ändra på i en handvändning.

Det här är rätt långt ifrån det utlovade Marbella inlägget men i bland känns det lite bättre att bara få skriva av sig om det där mailet man ångrar så känns det om än inte bra så i alla fall lite bättre.

Som tur är så händer det inte så ofta…

Vem har inte skickat ett sms man inte borde skickat till exempel som man ångrar efteråt. Finns nog tusen och åter tusentals sms som verkade så bra att skicka tyckte någon efter något glas vin men som bara blev fel. Man ska inte tänka bakåt för mycket men ibland var det lättare på gåspennans tid och ibland måste man försöka rätta till det där mailet eller sms:et som man inte skulle ha skrivit & hoppas på det bästa.

Nog om det och över till något roligare, vad det skulle vara kan jag helt plötsligt bara inte komma på,så jag får nog bearbeta det där skickade mailet en stund till & återkomma med ett lite mer positivt mind…

Kram så länge…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.