Rapport från planet…

image
Ingen champagne idag innan flygningen, måste vara klar i knoppen när jag gör de sista ändringarna inför mötet med revisorn i morgon. Kan dock villigt erkänna att jag föredragit att ha ett glas eller två innanför innanför västen”.

Drack ju dock 2 glas i går på Villa Tiberio så det får räcka även för idag.

Inte så mycket turbulens var det och tur var väl det. Logisk som jag egentligen är borde jag kunna vara cool under turbulens eftersom det inte är farligt. Men icke, vid turbulens försvinner all min logiska förmåga. Fick efter en obehaglig flygning flyga i cockpit (inte under start och landning) och det här var definitivt före 9/11. Piloterna var otrevligt trevliga och förklarade typ allt så jag vet ju att turbulens i sig är ofarligt men det hjälper inte…

Klarade mig i allafall från en paranoid norrman som resesällskap den här gången & han hörde heller aldrig av sig. Inga missade Norge nummer iallafall, men några spanska:)

Hemma i Sverige med sina 5 grader:( kommer det i alla fall hända lite roliga saker. Bland annat planeringsmöte med slottsledningen på Kalmar slott och Destination Kalmar. Har oxå fått de första förslagen av logga från Hans Marklund. Hann bara kolla snabbt igår kväll och får gå igenom ordentligt i morgon. Men duktig på att göra loggor är han!

Lyssnade på Weeping Willows första halvan av resan men det förstärkte bara den olustiga känslan jag har idag så jag bytte till Svenska schlagerhits och det hjälpte i alla fall lite…

Återkommer med liten rapport senare från mitt favorithotell i City.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.