Snart så…

image
Har varit ute och ätit lite Thai mat – nu hemma igen. Ska köra ett litet ”pass” en timme eller så sedan lite i morgon fm & vips så ska skrivbordet vara tomt.

Mina naglar ska oxå få lite välförtjänt omvårdnad och bli lite vårsnygga. Manikyr 13.00, längtar!

Avstämningsmöte med Lotus teamet kl 18.00 och sedan middagen på Villa Tiberio. Flyget hem på torsdag går 14.45 så packa hinner jag göra på torsdag förmiddag. Ska ju inte vara hemma så länge så det går rätt snabbt att packa ihop det man behöver. Ska göra typ allt för att undvika onödiga kostnader för övervikt den här gången. Tycker det vore mer rättvist om man vägde totalvikten för passageraren, jag väger mindre än genomsnittet och borde då få ha med mig mer bagage:)

Jag kan berätta att jag just nu är sjukt trött på att Förvaltningsberättelser, balans- och resultaträkningar där det hela tiden ska ändras på en liten grej som gör att följdeffekten blir att man måste ändra på typ 10 ställen. Men snart över så jag ska inte klaga – efter fredagens möte kl 07.00 när allt förhoppningsvis är påskrivet och klart ska jag pusta ut, det kan jag lova. Tror till och med att jag är värd ett glas champagne eller två på fredag kväll.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.