Lite ”hemlängtan”

image
Efter att ha tillbringat mer tid i Marbella än i Stocholm det sista halvåret eller så är det ibland inte helt lätt att säga vad som är hemma. Framförallt inte eftersom vi under det halvåret flyttat oxå (i Stockholm). Just nu längtar jag faktiskt ”hem” en hel del. Framförallt efter någon speciell…
Precis, helt rätt gissat, Sigge. Jag vet att jag kommer få en utskällning (jodå katter kan det där med utskällningar, fast på sitt eget vis). Den kommer vara i Max 2 minuter, sedan kommer han att vara väldigt nonchalant i ca 2 timmar vilket innebär att man måste krusa rejält. Sedan kan han inte hålla sig längre eller så är det så enkelt att katter helt enkelt inte är så långsinta av sig.

Hur som helst så längtar jag Sigge, efter Fredriksborg, att påbörja planeringen av Kalmar Slott & så klart ett några speciella personer. Kommer inte ”hinna” vara hemma mer än max 12 dagar så det gäller att få möjlighet att träffa så många som möjligt & Sigge varje dag:)

Kom just på att Sigge fyller år den 17/5 när jag skulle haft min 50-årsfest. Får väl ha en 16-årsfest för Sigge istället (om än i mindre omfattning). Då blir det lite fest ändå:)

Jag är ju vad man kan betrakta som en ganska impulsiv person, på gott & ont. Igår lärde jag mig ett nytt uttryck: Bra idéer tål lagring – tack för det sms:et Helen Sjöholm, det ska jag bära med mig som någon slags ”metafor” när jag blir för impulsiv.

En bra ide som inte tål lagring är nog att jag ska försöka sova några timmar till…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.