En dag utan Glamour…

image
Inte ens den där strandpromenaden fick jag till idag trots det helt fantastiska vädret. Men uppsidan med det är att jag fått så sjukt mycket gjort att jag knappt kan tro det är sant.
Så att det är måndag imorgon gör inte mig ett dugg för då ska jag den där långa strandpromenaden med gott samvete…

Har fotograferar skorna Helena, men känner nog att jag behöver sova en natt till innan jag visar upp dem. Några ledtrådar så länge;
1. Turkisk basar?
2. Gymnastikskor goes ”Bollywood”
3. Bling Bling – ska man ha dem på dagen eller kvällen eller både och?
4. Har Eva P tappat vettet

Japp, då får vi se om ni tycker det stämmer när jag väl vågar visa dem…

Sitter nu i soffan och ögnar igenom Facebook – kunde i hålla mig ifrån att göra sambotestet som massor gjort på FB. Jag skulle tydligen passa bäst ihop med Vickan Ekdahl och vi bör på Kungsholmen. Tänkte att jag om nu skulle byta partner så kanske Vickan inte riktigt var rätt (om jag inte slår till med och blir lesbisk nu helt plötsligt). Fanns då en option att göra om testet och exkludera Vickan och då fick jag en manlig lämplig partner, Mikael Solfors och vi bör bo i Nacka eller vad det nu var. Ja, då vet man det – Vickan och Solis, håll er undan:) Jag har INTE delat på FB, så vi behåller den här infon för oss själva, eller hur:)?
Skämt åsido, det var i alla fall människor jag verkligen tycker om. Finns ju kvar en och annan FB som jag kanske inte skulle kalla vare sig vän eller dom jag tycker det minsta om. Hade nog drömt mardrömmar i natt om någon av dessa kommit upp som alternativ (ni fattar nog många av er några av dem som givit mig mardrömmar)…

Nog om tramsiga tester & mardrömmar, nu ska jag faktiskt gå och lägga mig i tid för en gångs skull & läsa några tidningar innan jag förhoppningsvis somnar gott.

I morgon ny vecka, och om allt går vägen med Ts återbesök på sjukhuset hemfärd mot Stockholm i slutet av veckan.

Kram!

En reaktion på ”En dag utan Glamour…”

  1. Haha, nu vart jag inte mindre nyfiken på dina nya ”puppor” 🙂
    Har också sett otaliga sambotester, men jag orkar inte.
    Ok nu väntar jag på bilden…
    Kramis H

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.