Sovit som en kratta…

image
Det har var det närmsta jag kunde hitta en kratta på bild för någon egen ståendes på terassen har jag inte. Har verkligen sovit som en kratta, sovit 1,5 timme varit vaken 2 om och om igen. Hann få lite gjort så där under de första vakna nattpassen sen var det mest tankar som snurrade runt.

Ögonen har fått vila, använt mina nya glasögon hela kvällen & natten. Nej, inga bildbevis, det får räcka med mitt tillfälliga rosa pass där jag där jag ser ut som en försupen medelålderskvinna på flykt. Ska elda upp det när jag hunnit ansöka om och få ett nytt och riktigt pass.

Eftersom jag haft en usel sömn, inte hade någon glamour igår och att det är söndag morgon och möjligheterna till Glamour mycket små, är det nästan så man börjar fundera på om man är värd tre punkter på To do listan idag av Glamour karaktär.
Tror bestämt det…

Klarblå himmel, strålande sol & varmt – perfekt för ett litet litet besök i Marbella centrum. Såg hemska bilder på FB idag – snö, snö, snö. Måste bara bort till jag kommer tillbaka till Stockholm i slutet på nästa vecka – orkar inte ens tänka på kyla och snö…

Nu in i duschen, sen ut i solen & till favoritskoaffären innan det där tråkiga på To do listan ska börja checkas av…

Kram så länge!

2 reaktioner på ”Sovit som en kratta…”

  1. När du ändå skaffar nytt pass, skaffa ett nationellt id-kort (samtidigt på samma ställe). Stort som ett kreditkort och ersätter pass i större delen av Europa (Schengen). Perfekt för Spanienresor och lättare att få plats med i designerhandväskan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.