Så sant som det var sagt…

image
Vi har alla bra dagar & dåliga dagar. Även om de dåliga dagarna inte så är så roliga att ha så lär de oss något, nämligen att uppskatta de bra dagarna bättre. Tänk om alla var dagar var superkul och bra då hade vi i alla fall hittat något att klaga på och inte uppskattat någonting till slut, för det är precis så människans natur är…

Själv har jag inte haft någon vidare bra dag idag men precis som texten säger det är En dålig dag inte ett helt långt dåligt liv – sätter saker i perspektiv, eller hur.

Jag är den enda (i princip) som kan se till att morgondagen blir en bättre dag än idag. Varför var det ingen bra dag i dag?
1. Fortfarande ont iögonen
2. Träffade vår advokat som stod där stilig i kostym och solbränd, jag hade tagit fram mirakelväskan och allt jag kunnat för att se så pigg ut som möjligt. Hjälpte inte… Det första han säger är: Du ser verkligen trött och sliten ut.
Tack svarar jag. Han fattar inte sarkasmen utan säger det var ingen komplimang det var ett faktum. Jo tack, jag förstår det svarade jag men det var ett faktum du kunde låtit bli att påminna mig om…
3. Noll Glamour – kompenseras i morgon genom dubbel Glamour
4. Nu när T är sjuk tar kontorsarbetet aldrig slut, visst högarna sjunker så det är ju bra men fortfarande mycket kvar…
5. Inte ägnat 5 minuter att få sol på näsan – åtgärd nödvändig!
6. En sann vän råkade ut för något jobbigt som jag vet plågar honom. Kan inte göra ett dugg för att hjälpa till.

Men något har väl i alla fall varit bra, jo det har det väl såklart:
1. Ätit en god middag hemma
2. Har lyckats med några mindre saker jag inte trodde var möjliga
3. Har träffat Emile & Pedro – får alltid energi av det. Antonio oxå, som var med, (advokaten) men just i dag kanske han inte gav mest energi med sitt konstaterande hur trött & sliten jag såg ut…

Nej, det var inte så mycket kul & Glamour över det, så i morgon tror jag bestämt att jag ska;
1. Ta en lång strandpromenad ( snyggt klädd så att det blir en glamourös promenad)
2. Besöka min favoritskoaffär
3. Köpa en bukett blommor till mig själv

Bestämmer helt enkelt att ”I morgon är en annan dag” och en bättre sådan.

Kram & sov Gott!

4 reaktioner på ”Så sant som det var sagt…”

  1. Hojta om du vill att jag ska komma och hjälpa till så att utrymmet för glamour, solbränna och njuuutning ökar! Tagit ett konkret steg i mitt röda projekt – så jag är full av spritt, lugn och bubbel i en härlig blandning. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.