Vaknade…

image
Efter att ha somnat i någorlunda hyfsad tid, men inte tillräckligt enligt min nya planerade livsstil så vaknade jag nu 03.30.

T sover så jag vet inte riktigt om jag vill riskera att väcka honom genom att tända lampan och fortsätta läsa om vårens måsten enligt Plaza, men kanske…
På lördag kommer Pappa ner, ska skicka honom en inköpslista på snus, Elle & lite annat.

Morgondagens (eller numera dagens) To do lista är klar. Skatteverket, bankbetalningar, sortering av papper, Collectum, telefonintervju gällande en statlig utredning om kommersiell användning av kultur-byggnader mm inte mycket kul på den listan inte…
Så var är Glamouren, för att köpa kontorsmaterial funkar bara inte för mig att få in under Glamour även om det skulle slinka med ett färgglatt block. Nej, känner att jag nog måste hitta på något bättre. Kanske kanske ett par vår skor i favoritaffären eller något annat så att man är redo för våren i Stockholm (åker ju hem nädts vecka). Jag får drömma om det när jag somnar om och återkomma i morgon med bildbevis på torsdagens Glamour. Lite blommor oxå kanske, en färgglad bukett som gör en glad…

11.00 hämtar Salvador mig, T kan inte lämna hemmet och definitivt inte köra bil. På torsdagens må bra lista står i alla fall en promenad utmed stranden och då får jag förhoppningsvis även lite sol och färg i ansiktet.

Nej, nu ska jag försöka somna om och drömma om alla snygga vårkläder & skor som säkert bara står där och väntar på mig i morgon…

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.