Längtar just nu efter…

image
…att få bli lite brun och värme så att dagens perfekta ”outfit” är en vit spetsklänning, en To do lista som bara innehåller sola, läs magasin, gå ut & ät middag, köp något snyggt – härlig dag va!
Riktigt så har dagen i dag inte sett ut;
1. Ser fortfarande ut som halv-alkoholiserad 50-årig tant med ögonproblem
2. Ingen solbränna så långt ögat kan nå (på andra men inte på mig)
3. Inte läst magasin utan gått igenom högar med fakturor och andra papper
4. Förvisso ätit men inte ute, uppklädd utan hemma i mysdress (inget fel i det i och för sig)
5. Hann ju med lite Glamour i mitt 50 Euro fynd som kommer bli då bra när jag lyckats uppnå punkten 2.

Tvättar gör jag, jag är nog hur knäpp som helst men jag älskar min tvättstuga och även lukten av helt nytvättad tvätt. Organiserar kontoret gör jag oxå – jobbigt när man gör det men så skönt när det är klart. Tog en paus nu för jag drabbades av en oemotståndlig lust att ta varenda papper och kasta ut genom fönstret och sedan låtsas att jag var klar. Den känslan skulle vara rätt skön, men tyvärr oxå kortvarig:)

Ska strax fortsätta en stund till och då ska jag passa på att tänka ut vad som ska stå som Glamour punkt i morgon, bara det gör ju det tråkiga sorterandet roligare direkt. Sedan ska jag ta & poppa en skål popcorn, ta fram lite Coca-Cola och se minst ett avsnitt av The good wife.

Räknar med att åka till Stockholm om en vecka och då ska jag förutom att krama ihjäl Sigge, hälsa på uppe på Fredriksborg även passa på att träffa så många som jag inte hunnit med att träffa på länge…

Hörs senare!
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.