Mot optikern…

image
Efter lite sömn så börjar hantverkarna i lägenheten bredvid sitt arbetspass klockan 07.00. Tack för det, precis vad jag behövde…

Elisabeth Ardens 8 hour cream har gjort lite nytta kring ögonen men infektionen har inte givit vika så jag är bara något något lite mindre mindre lik än alkoholiserad hemmafru idag.
Det håller ju inte så idag raka vägen till optikern, kan ju inte riskera ögonen eller fler ”halvgalna” norrmän som känner stort behov av att ta hand om en…

Får skaffa nya linser och beställa glasögon så att jag blir mitt vanliga oalkoholiserade icke bag in Box drickande hemmafru så snart som möjligt igen. Hoppas man kan få glasögon snabbt så mina ögon får vila lite, utan linser eller glasögon faller jag in i i ytterligare en ny kategori: handikappad…

Blå himmel, sol & varmt – så nu ska här solas lite från och med i morgon så att jag får D-vitamin (väldigt viktigt enligt min flyggranne igår). Säkert sant, själv tänkte jag mest på att bli lite ”snygg”

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.