En bra dag som började fel…

image
Vilken dag… Vaknade ju före fem med ögon som var allt annat normala. För att rädda situationen så gott det bara gick tog jag ut linserna så att ögonen skulle få vila lite och då förhoppningsvis bli bättre. På med läsglasögonen, bloggade lite och gick igenom mail mm och sedan hände det som bara inte fick hända… Somnade och vaknade 08.00 – planet till Kalmar skulle gå 08.50. Eva the iller fick en helt ny innebörd och genom ett enligt flygplatspersonalen oacceptabelt beteende så hann jag med planet som avgick exakt 08.50. Det oacceptabla var att Figge checkade in mig vilket innebar att de inte kunde lyfta utan att göra om eftersom jag var incheckad. De ansåg sig ha tid med att skälla på mig om det oacceptabla beteendet och att jag med detta beteende försenat en helt plan. Får inte ihop det riktigt eftersom planet rullade ut och lyfte på exakt utsatt tid 08.50 och landade på någon minut tidigare än utsatt tid. Men men om de nu tycker att jag försenat en helt plan så får de väl tycka det och skälla lite om det, det viktiga var ju att jag kom fram till Kalmar i tid.

Tror inte att Slottsledningen och Kalmar kommun känt att de gjort helt val av operatör om jag kommit någon timme för sent till pressträffen…

Hur som helst så gick pressträffen bra och även om vi ”utbölingar” slagit ut lokala aktörer så tror jag att vi tillsammans vände deras skepsis som var rätt så påtaglig i början. Efter pressträffen lunch med Slottsledning & Destination Kalmar – gott och trevligt. Vi har både i vår egen grupp en grymt bra kemi och det känns precis lika bra med Slottsledning och Destination Kalmar så det här kommer att bli bra!

Tomas Begic & Lotta var självklart med på plats idag eftersom det är dom som kommer driva verksamheten och vara på plats vRje dag. Mer om just det med Lotta & Begic i nästa blogg…

Efter en, för min smak, lite vinglig flygtur tillbaka till Stockholm var jag helt slut & tog en powernap i två timmar. Nu slötittar jag på Lets Dance och känner stolthet och glädje över det förtroende vi fått att ta över den helt nya och ombyggda restaurangverksamheten på Kalmar Slott:)

Måste bara skriva en blogg till idag och utveckla det där med Begic & Lotta, men den kommer om en timme eller så.

Kram så länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.