Nu blev jag lite ”sur” på Finnarna

image
Skickade sms till Magnus Carlson i Weeping Willows om att spela på mitt kalas den 17/5. Hade han ju gärna gjort om det inte vore för att Finnarna har haft lite bättre framförhållning än vad jag har. Att spela både i Finland & Stockholm är ju inte lättlöst…

Men eftersom Magnus Carlson är Sveriges absolut trevligaste och minst diviga artist så hade han ju en lösning att jag firar två gånger. En gång med en stor fest den 17/5, dock utan Weeping Willows men att de kommer och spelar en annan dag så att jag kan fira lite två gånger. Så i augusti firar jag en gång till – inte med jättefest men med Weeping Willows på Fredriksborg.
Det går bara inte att inte tycka om Magnus Carlson, tips till er alla; köp/ladda ner deras nya skiva The time has come som släpptes förra veckan. Grymt bra!

Apropå trevliga och icke diviga artister så finns det en hel del sådana men också en hel del av direkt motsatt karaktär. Men det släpper vi nu och konstaterar att jag inte gillar Finnar idag men är ändå tacksam för att Magnus är så snäll så att det blev en lösning fast på en annan dag…

Kram så länge

En reaktion på ”Nu blev jag lite ”sur” på Finnarna”

 1. Lite skamsen halvfinne som jag är, lämnar jag ändå ett litet avtryck här idag, och hoppas att du inte blir alltför upprörd 🙂
  Men vad fint av Magnus att ändå försöka göra dig glad och komma med förslag om flera fester.
  Jag måste erkänna att jag har ganska dålig koll på Weeping Willows, men vi har äntligen skaffat spotify i familjen, så nu ska jag lyssna på dem.
  Är sååå glad att höra om T:s framsteg och läkarnas positiva förhoppningar, men jag fortsätter hålla tummarna ❤
  Massa kramar från mig.
  Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.