Framsteg, sakta sakta

image
Enligt läkarna så går det fortsatt åt rätt håll även om han var väldigt trött när vi var där ikväll. Testerna fortsätter av gå åt rätt håll med bättre värden så vi hoppas hoppas att det fortsätter så.

Själv har jag oxå tagit mig i kragen, ätit en riktigt ordentlig middag med både förrätt & varmrätt (magen fick nog en mindre chock, men nu är det nya bud som gäller så lika bra att magen vänjer sig). Ska köra ett kort arbetspass så att jag känner att jag har koll på allt innan jag ska gå och lägga mig och lyssna på Weeping Willows nya skiva som jag laddade ner igår.

Bara Magnus röst och minnena från när de uppträdde hos oss på Fredriksborg i somras kommer göra mig gott. Magnus & Ebbot, vilka underbara människor och musiker – kommer alltid minnas dem och deras konserter med stor värme.

För att förekomma och inte hitta någon anledning till att jag inte har tid att röra på mig i morgon så har jag redan bokat in det. Min holländske kompis Emile, som bott här i Marbella i typ 15 år och dessutom är delägare i Lotus, hämtar mig vid 10.30 i morgon. Sedan ska vi promenera utmed stranden och prata och prata i morgon innan jag åker till sjukhuset.

Tittade på den sista halvtimmen av Andra chansen, tråkigt att Martin åkte ut. Risk vs Reward var inte värd risken att vara med enligt min uppfattning, men men det är inte mitt beslut och inte heller säkert att jag har rätt.
Min uppfattning om Mello kvarstår, kunde haft en nytt programnamn i år: Så mycket sämre…

Nog klagat om Mello och dags att ta tag i det där som står kvar på To do listan innan Weeping Willows och kanske ett nytt litet blogginlägg…

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.