Hyfsat pigg ändå…

image
Även om nattsömnen var, vad ska man säga, ryckig så funkade knepet med att bestämma sig för att tänka på roliga & bra saker därvid 04.45 rycket. Somnade om rätt fort och vaknade 08.30. Inte vad man skulle beskriva som världens piggaste & mest energifyllda Eva P kanske, men inte värre än att det går att ”bota” med, just det, Coca-Cola.

Kom på en sak nu när jag skrev. Jag skriver alltid bara rakt upp och ner så ni får ha överseende med mina ibland säkerligen groteska grammatiska fel. Pappa, som jag vet brukar läsa bloggen, har dock inte hört av sig och påtalat detta så det kanske inte är så farligt.

Ny vecka, nya möjligheter som det så hurtfriskt heter. Tror jag blir utsatt för en test, bara för att jag idag skulle börja röra på mig mer och gå långa strandpromenader och allt det andra, så är det precis hur tråkigt väder som helst. Men ett sådant litet hinder stoppar inte mig, jag kan vara väldigt bestämd om jag bestämmer mig för att vara det. Liks obestämd kan jag vara om jag bestämmer mig för att vara det…

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.