Kan nu inte missa Mello på lördag…

image
Kom på att jag bara inte kan missa Mello på lördag, på med Schlager-moodet och heja heja heja Tessan & Andreas i Alcazar.

Jag & teknik är ju inte så jätte kompatibla men nu har jag i alla fall fått hit elektrikern så att all belysning fungerar & dessutom värmen, har ju inte haft någon värme sedan jag kom i torsdags förra veckan. Sedan lyckades jag på något konstigt sätt få bort mitt Bank-id – ringer då Support på Handelsbanken, plats 28 i kön. Väntar, väntar, väntar strax efter jag hör du har nu plats nummer 2 i kön. Vad händer då? Samtalet bryts. Suck får börja om igen om en stund och hoppas att jag kommer fram.

Arbetsdag på hemma-kontoret idag, tittar ut över det glittrande blå Medelhavet som glittrar i solen. Uppkrupen i soffan i arbetsrummet, har aldrig varit mycket för att jobba vid skrivbord. Kanske något man blir när fyller 50, något som liksom blir naturligt då eller att det blir onaturligt att inte kunna sitta normalt i en stol på ett möte. Vem vet, vi får se…

Sofia är lite stressad nu att jag ska vela fram & tillbaka ang min eventuella fest – det lovar jag att INTE göra men jag har inte riktigt riktigt bestämt mig ännu.
Å ena sidan vill jag & andra sidan vill jag bara fly. Vi får se vilken sida av mig som segrar…

Kram

2 reaktioner på ”Kan nu inte missa Mello på lördag…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.