Får & Fårskallar…

image
Får är ju egentligen rätt coola och fårskinn rätt mysigt så varför är vi så elaka och kallar dumskallar & idioter för får-skallar? Är får ovanligt korkade, inte vet jag men ibland träffar man på en och annan sk ”fårskalle”.
En sak är väl om man är en snäll ”fårskalle”, värre är det med ”fårskallar” om de är så korkade att de tror att de kan behandla andra människor utan respekt bara pga position och bara för att de just därför kan. Man får hoppas att de inte når upp till eller vill se sig spegeln för det måste vara svårt att klara av om man tappat respekten för andra människor och de definitivt tappat all respekt för ”fårskallen”

Jag är i alla fall säker på att ”fårskallar” som i exemplet ovan inte mår lika bra innerst inne & har lika kul som ”fårskallarns” på bilden. Själv känner jag att det efter den här veckan skulle vara härligt att ha lite kul. Lätt att glömma med en aldrig sinande To do list, men vet ni vad, antalet olästa mail ikväll 21.00 = 0 Hurra, nu bara börja sortera lite bättre och se till att alla obesvarade blir just besvarade.
Det är kanske inte något man sätter upp under rubriken kul saker så jag tror att jag ska upprätta en lista med 50 saker jag ska göra innan jag fyller 50.. Tror jag får använda mig av dagen jag firar som ju ligger 3 veckor efter själva födelse-dagen annars kommer jag nog inte hinna med…

Ska sätta igång med listan ikväll, ska vara 50 saker som får mig att må bra inte 50 saker för att jag ska ha gjort det, som tex fallskärmshoppning & annat läskigt. Hmm, ska bli riktigt trevligt att göra den där listan & den kommer definitivt inte att innehålla att spendera tid med elaka fårskallar…

Kram & Godnatt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.