Som katter kring…

image
Börjar få små försynta påpekanden om att tiden går och att jag nu måste börja ge lite ”direktiv” om hur jag tänkt mig min 50-årsfest. Det började med Sofia som ju ska hjälpa mig att koordinera men nu börjar även det komma lite försynt från Figge…

Helt plötsligt idag så kände jag, ska jag verkligen ha den där festen.. Det är ju så inte jag att ställa till med ett stort kalas. Ska jag rymma iväg istället. Eller låtsas som om det inte händer. Har lite att fundera på i dag…

En reaktion på ”Som katter kring…”

  1. Hihi, å ena sidan förstår jag dig, för jag själv har aldrig varit mycket för att ordna stora fester. Jag hade jätteångest när jag skulle fylla 40 år, inte ett dugg för åldern, utan bara för att det förväntades att jag skulle fixa en fest (har alltid varit mycket bättre på att gå på fest än att ordna dem). Men när det sen visade sig att det var vår vecka i Idre ( =inte hemma) kunde jag njuta av födelsedagen 🙂
    Men å andra sidan, så är du ju så värd att ha en egen dag, när allt BARA kretsar kring dig Eva. En dag när du för en gångs skull ska släppa alla dina färgglada ”bollar” du har i luften, och bara njuta av en sjukt kärleksfull egodag <3

    Kramis Helena N

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.