Snö i Stockholm igen…

image
Hörde att snön kommit tillbaka i Stockholm igen, föredrar såklart solen & värmen här men föredrar oxå den vita snön framför det trista gråa, leriga vädret. Kan vara otroligt vackert med snön sakta fallande i gatlampornas sken. Då är det nästan så att man glömmer att det är kallt.

Var klok nog att stanna hemma ikväll och kommer förhoppningsvis vara pigg & utvilad i morgon. Tom åker hem imorgon vid lunch, har knappt sett skymten av honom då han spenderat all sin tid med teamet på Lotus. Lärorikt & kul konstaterade han via ett sms tidigare ikväll:) Det är ju så, tycker i alla fall jag, att det bara går inte att inte trivas här.

Idag har det gått en vecka sedan jag kommit och tiden har gått galet snabbt. I morgon iväg och handla lite, Coca-Cola lagret börjar bli tomt och lite annat oxå (magen till exempel:))
Om du Sofia F läser det här kan jag informera dig om att under den här veckan har jag inte shoppat en endaste grej (bortsett från Coca-Cola då). Men nu börjar vårkollektionerna av kläder och skor dyka upp så då får vi väl se.

Nu ska jag fortsätta skriva de små korta berättelserna om personerna som vi givit respektive hotellrum både namn och karaktär. Har idag skrivit om farfar Arvid som på något udda lite sätt påminde om Karlsson på taket, men bara lite & absolut bara till utseendet. Nästa person jag ska skriva om är farmor Selma, hon hade ingen vidare lätt start på livet hon inte. Men för att få veta mer om hennes historia får ni boka in er i Selmas rum på Fredriksborg:)

Sov gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.