Var tog den här dagen vägen kan man undra nu…

image
Så mycket bloggande med bilder blev det inte idag som jag skrev tidigare. Hann inte riktigt med. Däremot så hann jag med ett mini-break liggandes i gräset som ni kan se på bilden. Ni skymtar Gibraltar Klippan i bakgrunden, under några timmar idag var det riktigt riktigt varmt.

Var hos min doktor Angelica idag ( hon kräver att jag kommer var fjärde vecka för provtagningar sedan min lilla ”halvkroppsförlamning” i november. Proverna var lite sämre, men marginellt sedan förra gången och då påminde hon mig om vikten av att inte stressa och komma ihåg att äta och att helt enkelt ta det lite lugnare. Försökte då kontra med att jag inte alls stressade och visst åt superordentligt och då kan vi konstatera att det inte var jag som var vare sig lejonet, tigern eller leoparden i rummet:) Här är det jag som är doktor eller hur sa hon…det kunde jag ju inte förneka..bra svarade hon, då tycker jag att vi låter mig ställa diagnoserna och tolka provsvaren oxå… Hon är världens bästa så det var med glimten i ögat (i alla fall delvis). En sak är i alla fall säker och det är att spansk sjukvård är så mycket bättre än svensk.

Det bästa är väl helt enkelt att lyssna lite mer på vad hon säger och lägga sig lite oftare i det där gröna gräset och titta ut över havet…

Antalet saker på To Do listan har i alla fall minskat rejält totalt sett idag. Så skönt att få dra det där orangea strecket med överstrykningspennan på punkt efter punkt. Ska fortsätta i morgon så att precis ALLT är på plats inför avgörandet om det blåa projektet. Börjar faktiskt bli lite nervös och hoppas verkligen att vi ror i land det.

Dagens sötaste ögonblick var för ca en timme sedan när det plingade till i min telefon, hade fått ett nytt meddelande i Messanger. Öppnar och ser världens sötaste lilla kanin som rör sig och sträcker fram ett stort hjärta följt av texten Hej fina Eva, vi väntar på dig. Då fick jag nog nästan en liten tår i ögat & ja Salah på Börsen jag lovar att komma och hälsa på er och titta på Jills show så fort jag kommer hem till Sverige igen.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.