Plötsligt var den där igen….

image
50-årskrisen alltså… Men sedan hände det massa saker så jag glömde bort den:) Hittade den här fina bilden – ett foto av mig från dagens tre olika personers perspektiv på vilket djur de tycker jag är. Tog lite illa upp där med leoparden ända till en vän förklarade leoparden och dess personlighet och egenskaper så nu är Emile förlåten igen:)

I dag har vi haft hemskt väder här, det innebär 15 grader och lite duggregn då & då. Allt är som sagt relativt… Annars har dagen varit en salig blandning av möte på kontoret, avtalssignering, administration, pratat i telefon (något jag egentligen hatar men tyckte om idag), spänning kring det blå projektet & lite allt möjligt annat.

Det jag inte lyckats med är att få ner antalet olästa mail till noll, tvärtom så har de ökat. Problemet är att jag på grund av de konstanta elfelen här har det så kallt i dag på nedervåningen och då kommer jag inte åt Fredriksborgsmailen om jag inte sitter där nere i vardagsrummet i en kombination av mörker och kyla. Hoppas solen skiner lite i morgon fm så att jag i snabb takt kan jobba ner Fredriksborgs mailen och lite annat.

Sedan tänkte jag ta en sväng till kontoret och åka en sväng med Tom som ju är här nere och jobbar på kontoret med Lucia. Ringa elektrikern står oxå rätt högt upp på listan, är lite trött på att problemet inte löser sig av sig själv…

Nu ska jag läsa vidare om Gatukatten Bob – vet precis vem som ska få ”ärva” den efter mig…

Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.