Första riktiga dagen på kontoret i Marbella…

image
I dag var det första gången som jag var på jobbet på riktigt här i Marbella. Mitt lilla kontor är så fint men fortfarande lite opersonligt, måste fixas till så att det får rätt ”karma”.

Möte med teamet, möte advokaten och så det viktigaste av allt påskrift av avtal för den exklusiva mäklarrättigheten för ett antal lägenheter direkt vid havet. Mäklarsystemet är helt annorlunda här jämfört med Sverige så att få den exklusiva rätten är riktigt riktigt bra. Extra tacksamma är vi så klart för det eftersom vi är så nya på marknaden.

Är ju hyfsat van att upprätta, läsa och signera avtal. Det har blivit några stycken under åren, vanligtvis brukar jag förstå vad jag skriver på men nu när allt är på spanska så måste jag lägga 100% tillit till min advokat och hoppas att jag skriver på vad han säger att jag skriver på:)

Efter signerat avtal med tillhörande kramar & kindpussar så gick vi i teamet inklusive Tom och åt lite sen lunch. Sen tyckte Tom & jag, väldigt tidig tyckte våra spanska kollegor.
Berättade om liknelsen med människor & djur som jag skrivit om på bloggen. Som ni vet sedan tidigare tyckte nog Tom att jag var mer tiger, de andra som inte läst bloggen och inte fick någon ledtråd sa lejon och leopard. Ja, vad ska man säga – kattdjur allihopa förvisso men kanske inte riktigt så söta som den lilla katt jag tyckte jag var mest lik… Får jobba på självinsikten kanske.

Långt samtal med Figge, lite positiv feeling kring det blå projektet, så är jag nu hemma igen. Nu ska jag fortsätta att skriva ett brev, ett brev som jag hoppas att jag kommer slippa att skicka…

Hörs senare!
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.