Alla hjärtans dag…

image
Ja, då var det alltså Alla hjärtans dag idag – det då vi ska vara romantiska, uppvakta sin partner & vara allmänt kärleksfulla. Bra tänkt, men borde vi inte göra det varje dag. Kanske inte med rosor, hummer, champagne och allt annat alla kan tänkas fira dagens Valentines day med utan uppvakta varandra mer i vardagen. Den där oväntade ”uppvaktningen” eller handlingen betyder så oändligt mycket mer än att få ett fång rosor bara för att det förväntas av någon att ge det just den dagen. Tycker inte heller att Alla hjärtans dag bara är till för par, det handlar väl om att visa kärlek och uppskattning till alla möjliga man tycker om. Jag väljer det sättet att fira 2014 års Alla hjärtans dag på och delar härmed ut lite hjärtan så att ni ska veta att jag tänker på er och bryr mig om er (inte bara i dag, utan alla dagar)
Vilka ni är som får dagens första hjärt-skörd förstår förhoppningsvis varje person…

Ett hjärta till någon som lyckats fånga Sigges hjärta & låter honom vara precis så uppmärksamhetskrävande som han har lust till…

Ett hjärta till någon som alltid ställer upp, hoppar på alla nya arbetsuppgifter med engagemang & tonvis av vilja…

Ett hjärta till någon som med ett lejons stil och integritet nu gör något som gör mig stolt & som dessutom alltid är äkta vän, no matter what. Behöver du hjälp, han gör allt han kan för att hjälpa dig, fryser du, lånar han direkt ut sin favorittröja…

Ett hjärta till någon som trots alla omständigheter alltid låter lika sprudlande glad i telefonen varje dag & alltid bjuder på ett skratt…

Ett hjärta till någon som med världens sämsta briefer, får,svar på korr alltid i sista minuten men ändå får till det på ett jättebra sätt & i tid…

Finns ju några fler hjärtan att dela ut på tvättlinan.. Men de kommer i nästa blogg.

Kramar & var nu extra kärleksfulla & omtänksamma idag

2 reaktioner på ”Alla hjärtans dag…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.