Orutinerad…

Jag är ju den (som förutom när jag flyger) brukar hålla mig till typ 1 glas champagne. Så icke igår…
Som den totalt orutinerade ”partyfestare” jag är kan jag garantera att det känns idag.

Det blev allt några fler än 1 glas champagne och som om det inte vore nog ett glas vitt vin (eller var det två?) Var ju inte berusad – så illa var det inte men lite halvt ”salongspåverkad” var jag allt.

Konstateras kan i alla fall att det känns idag att jag är orutinerad när det kommer till alkohol. Inte många knop gjorda idag inte. Utöver bakis-handikappet så vill vårt internet/wi-fi inte fungera och lika orutinerad som festare är jag när det gäller allt som har med teknik att göra.

Tur att både bakis problematiken och wi-fi strulet är av övergående natur. Får vi hoppas…

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.