Snart dags…

image
…för den till mig själv utlovade
promenaden i Gamla stans gränder och prång. Jag ska verkligen varva ner, gå sakta & bara njuta av atmosfären (och avsaknaden av snö & kyla). Ingen stress, inga måsten under några ensamma timmar.

Annars har dagen rullat på bra och tryggheten för lanseringen på fredag ökar:) Ska ta och göra några sista ryck ikväll efter min paus så att jag kan känna att jag är klart med det jag hade tänkt mig att få gjort.

Flyger hem till ett snöigt & kallt Stockholm i morgon eftermiddag, men har ju mycket kul att se fram emot i Stockholm så det känns bra.
Älskar ju inte direkt att flyga så det får bli den sedvanliga champagnen på flygplatsen. Den här flygresan har jag sällskap av tre spanska kompisar som ska hänga med till Stockholm över helgen. Vet inte hur ofta de kollar väderutsikterna och frågar hur tjocka jackor etc man måste ha. Som tur är tror de i alla fall inte att vi har isbjörnar på gatorna:)

Nu, snabbfix för att göra mig presentabel för en promenad – kommer inte kunna hålla mig från att blogga minst en gång med bilder som visar den absolut oemotståndliga charmen som dessa kvarter i Marbella har.

På med bekväma skor och iväg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.