En pappa rycker ut…

image
Helt plötsligt, i sista minuten, dyker det upp ännu ett dokument som ska översättas. Fullt av krångliga ord och skulle antagligen ta mig & Sofia minst en halv dag att få till (och säkert med en hel del fel dessutom).

Det är då det är extra bra att ha en pappa som både är pensionär & grymt bra på engelska. Helt plötsligt med ett enda ”vidare-fordra” mail så blev det omöjliga möjligt. Tack för att du är så söt & hjälpsam Pappa!

Material till tryck idag, ser åtminstone väldigt fina ut på de sista korr-versionerna så vi får hoppas att de blir det även när de är tryckta & levererade på torsdag.

Annars så är det lätt att tycka att saker är omöjliga men tyvärr lider jag nog av det omvända och tror att det mesta är möjligt. Kan bli lite ansträngande ibland & vissa kan komma i kläm för att man (jag) tar på mig för mycket.

Förhåller mig ändå idag till att allt är möjligt – vi kommer bli klara till kl 16.00 med allt så att vi kan få ta några timmar i solen, en snabb sväng till kontoret & åtminstone lite lite shopping innan middagsdags…

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.