Börjar snart tro på både Ugglor & underverk…

image
Har helt plötsligt börjat somna på kvällarna och vaknar tidigare och tidigare, i dag typ 03.45. Samma sak hände igår, somnade då om och vaknade sedan kl 08.00. Hade de svenska kanalerna börjat fungera på TV:n oxå hade jag varit säker på att det skett något slags underverk.

Der konstiga är att jag är pigg när jag vaknar vid den här tiden, trots att antalet timmar jag sovit är för få, men Herr Uggla har väl rätt i att sömnbehovet kraftigt minskar ju äldre man blir. Är det därför vi runt 50 blir ännu rynkigare oxå, vi sover helt enkelt för lite. För att kompensera köper vi alla de vackra burkar som lovar guld & gröna skogar och det finns ingen ände på hur vackra vi kommer bli. Har nog provat så många att jag inte kan minnas hur många, men jag kan dessvärre inte se att jag blir vackrare. Är nog bättre om jag börjar sköta mig med promenader, äta ordentligt och kanske oxå dra ner på Coca-Cola konsumtionen (ja pappa, jag vet att jag lovat det förut)…

Rolig vecka som kommer nu, kommer inte längre se ut som en risig tvättbjörn i håret (om ni vill veta hur en sådan ser ut, fråga Sofia), möte med Josefine Sundström om ett bokprojekt på Fredriksborg, diskussion och go or no go i det gröna projektet, måste ju självklart även kolla in Inez & Sister Loves releasefest på Pure. Sist men inte minst lanseringen såklart.
Men bäst av allt är ändå att få komma hem till Sigge >3

Funderar oxå på om jag ska försöka hinna med ett besök, veckan därpå, på Wallmans HK – var ju ett tag sedan sist & vore kul att träffa alla fina som fortfarande är kvar där. Ett litet besök på Teatergatan vore ju inte heller fel, har hört så mycket positivt om nya showen och ”konceptet” och så får man ju träffa Gunnar, bara en sån sak.

Ja, den här gången när jag är hemma ska jag se till att vara lite bättre på att träffa familj & vänner – det ser jag fram emot.

Med det löftet ska jag nu försöka somna om till ett otroligt vackert vågbrus som jag önskar att ni alla hade fått höra/uppleva när ni skulle somna igår…

Kram

2 reaktioner på ”Börjar snart tro på både Ugglor & underverk…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.