Här slår Sofia till!

image
Minsann så shoppade Sofia allt idag. Ett par sjalar, några toppar mm blev det i Sofias shoppingkassar. Själv fick jag ihop lite i mina kassar med, 40-50% rea här nu så det är sannerligen billigt att shoppa just nu:)

Vädret är precis underbart i dag, klarblå himmel, sol och varmt & väderprognosen för veckan framåt ser ut precis som man önskar. Nu ska vi jobba på en stund, Sofia planerar tillsammans med teamet på Fredriksborg vårt allra första bröllop, översätter dokument efter dokument. Jag översätter och jobbar på med administration och lanseringsplanering så vårt liv här i Marbella innehåller inte bara shopping & Cava…

Men till kvällen blir det dags för middag på El Grand Gatsby i Puerto Banus & då kanske det eventuellt kan slinka ner ett glas Cava. Tror att en liten liten tupplur kan vara på sin plats innan det är dags för kvällens middag i trevligt sällskap.

Kram

En reaktion på ”Här slår Sofia till!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.