Måndag igen…

image
Men här i Marbella har vi ingen måndagsångest inte… Vi har klarat dagens målsättningar, imorgon kommer leveransen med mitt ”riktiga” snus och som grädde på moset så kommer Tom & Lars ner för att hälsa på:) Kommer bli en kul vecka!

Veckolöftet den här veckan får helt enkelt bli att unna mig att ha kul. Självklart göra det jag ”måste” göra/få gjort men ställa lite mindre höga krav på mig själv & ge mig själv tid & utrymme att ha kul!

Har börjat använda min nya kamera lite & ska försöka lära mig lite mer om alla funktioner, får väl försöka framkalla det där tålamodet Sofia tyckte jag skulle önska mig i födelsedagspresent. Tror aldrig jag läst en bruksanvisning i hela mitt liv, ger upp efter typ första sidan. Kanske oxå något att jobba på…

Nu ska vi bara slipa på det sista detaljerna med hemsidan, sedan sängen & bläddra lite i något härligt glossigt magasin…

Sov gott!

En reaktion på ”Måndag igen…”

  1. Hej Eva! Vad kul att du har startat denna blogg. Ville bara skicka ett hej och säga att jag ser fram mot nya inlägg!
    Hälsningar, Magda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.