Kanske något av prova på när man vägrar inse sin ålder…

IMG_0004[1]
Det är sådär kul att översätta så lätt att hitta på ursäkter att få göra något annat en stund… Som tex att fundera på om man skulle ta & ”joina” killarna som segelflyger utanför fönstret. Ser ju kul ut & skulle säkert också det vara en bra 50-årskris terapi. Risken är väl dock överhängande att jag skulle slippa själva 50-årskrisen i sin helhet genom att gå & dö på kuppen av sådana strapatser så kanske värt att fundera ytterligare en vända till på det…

Men med 12 dagar to go för det Orangea projektet så finns det inget annat val än att fortsätta med de ”tråkiga” översättningarna. När det väl är gjort så kommer det ju kännas så skönt. Så då får det nog helt enkelt bli så att nästa veckas ”veckolöfte” får bli att unna sig något (för ovanlighetens skull:))

Back to work with the translations first…

En reaktion på ”Kanske något av prova på när man vägrar inse sin ålder…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.