Hur kommer 2014 utvecklas…

image
Läste någon slags årshoroskop häromdagen och det blev man ju inte lyckligare av. Trodde att horoskopens uppgift och syfte var att lura i en att man skulle få ”the best year ever”.
Det verkar inte gälla för mig i alla fall – men har väl aldrig varit med om de där horoskopen överensstämmer med verkligheten så jag håller fast vid att 2014 ska bli ett riktigt bra år.

Hur som helst så får regniga & gråa dagar mig alltid att tänka lite mer, fundera över både det ena och det andra. Är kanske lite för snäll ibland, även om en viss Eurovision vinnare fastslagit att jag är en oresonabel, orättvis industridirektör. Det kanske jag är, i alla fall ur hans perspektiv men jag tror nog att jag skulle behöva vara lite mindre snäll ibland. För ibland när man tror att man är snäll blir effekten precis tvärtom och ibland tar andra det för givet… Japp, så får det bli så here we go med ett lite mindre snäll Eva P…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.