Det är mer än skostorleken & plånboken som skiljer mig från Paris Hilton

image
Jag älskar att tvätta, det verkar det inte riktigt som Paris Hilton gör…

För mig är det rena rama terapin att tvätta, älskar min lilla egna tvättstuga – jag vet, det verkar inte klokt men det är sant. Just i dag är jag på lite dåligt humör & då sätter jag omgående igång att tvätta och fixa. Så förhoppningvis blir jag på bättre humör till den räddande ängeln Sofia dyker upp här någon kring 01.30.

Bortsett från det jag är arg över så är jag tacksam & glad över en massa andra saker – vi fick en sådan fin service utmärkelse på Fredriksborg häromdagen. Är så stolt över vad teamet på Fredriksborg har åstadkommit på kort så tid. Så det som gör mig arg i dag får helt enkelt ge vika för det som gör mig glad. Till exempel alla fina vänner man har, just idag är jag extra glad över att ha Laura som hjälper mig att ”deala” med det jag är arg över. Så precis som det står på Tobbe Henrikssons armtatuering:

You never walk alone

Bara en sån sak gör ju att allt genast känns bättre:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.