Det farligaste med att bo i Marbella…

image
…är att det finns så galet mycket snygga skor & stövlar.

Nej, bilden visar inte min nuvarande skohylla men det skulle inte vara svårt att fixa till en sådan (om man bortser från plånboken då). Har redan skaffat mig rätt hyfsade rabatter i favoriten av skoaffärer, vilket nog är ett rätt tydligt tecken på att jag nog varit en lite för bra kund…

Nu kommer vårens nyheter sa de häromdagen. Bra för mig för då kommer det inte vara så mycket stövlar som ju jag tycker man ha hur många som helst av:)

Något annat som de oxå har mycket snyggt av är väskor, en annan passion jag har. Efter att skrivit en pitch i går och en i dag (på engelska) som jag precis blev klar med kanske nästa veckolöfte ska vara att köpa en väska. Eller så kanske det är dags för något lite mer meningsfullt än skor väskor. Jag är ju inte Paris Hilton, som tur är.. Det på flera sätt – ett utav dom är att hon har storlek 43 i skor. 43!!!! Hur svårt måste det inte vara att hitta skor då? Men heter man Paris Hilton så är det säkert inga problem. Jag är nog rätt nöjd med att bara vara Eva P, med både mindre fötter och plånbok men vem vet kanske lite ”större” hjärna:)

I morgon kommer en liten mini-teaser om det Orangea projektet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.