Canon – here I come

image
Veckans löfte infriat – är nu ägare av en ny Canon kamera:)
Nu ska jag bara lära mig att förstå hur den funkar & sen sätta igång och fota. Ska bli så kul!

Övriga ärenden också avklarade & middagen åts på favorit Thairestaurangen.

Fick idag ett nytt erbjudande om att gå tillbaka till ”näringslivet” men det känns allt annat än aktuellt nu med alla orangea & gröna projekt och så det som ligger närmast hjärtat såklart, Fredriksborg. Så jag stannar här där jag nu är och trivs i jobb-livet.

Blir kvar här ca två veckor till sen tillbaka till Stockholm. Saknar ju en del när jag är här nere, Sigge, familj & vänner så att dela tiden är perfekt. Det som förvånat mig mycket är hur otroligt lätt det är att få nya vänner här, vänner av alla nationaliteter. Ingen risk att känna sig ensam här inte…

En reaktion på ”Canon – here I come”

  1. Grattis till din nya ”leksak” och kompis.
    Längtar efter att få se lite bilder du tagit.
    Själv har jag en fin kamera, men är alldeles för lat att lära mig den, så det blir bara tråkiga mobilbilder. Inte alltför lätt heller att hinna fotografera under den lilla ljusa tiden om dagarna, för då jobbar jag ju. Jag får bättrar mig till våren när ljuset kommer.
    Kramis H

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.