Munken & Blondinbella…

Det var ett riktigt bra tips med ljudboken, Munken & Stefan Sauks röst hjälpte mig att somna, nästan lite som en barndomens godnattsaga:) Så Stefan & Munken får vara mitt sällskap ikväll oxå.

Sedan checkade jag snabbt av lite FB inlägg och hittade en delad länk, ett blogginlägg av Blondinbella. Nu visade det sig att vid en lite närmare koll så var det skrivet för sisådär 6 år sedan så hon har förhoppningsvis mognat lite hon oxå.

Tänkte då att jag vet ju såväl vem Blondinbella är, hon är åtminstone skicklig på att få uppmärksamhet och publicitet. Men det jag vet om henne är hur hon ser ut och en annan tidningsrubrik jag sett. Gick in på hennes blogg, kan konstatera att hon tror på en viss Ugglas devis om massa blogg inlägg per dag. Nu vet jag i alla fall exakt hur en vanlig dag i Blondinbellas mammaledigs dag ser (på detaljnivå) och att hon vill ha hjälp med vilken doft hennes nya handcreme ska ha… Så om någon känner sig manad att hjälpa till: blondinbella.se

Jag kommer hålla mig till min munk & skippa Blondinbella, även om jag antagligen somnat av att läsa dom oxå…image

2 reaktioner på ”Munken & Blondinbella…”

  1. Gilla! (Saknar knappen :))
    Följer din blogg men inte Blondinbellas (inte heller Kizzie, Pao eller vad de nu heter…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.