Känner ni igen känslan…

…av att vara bortbjuden men man har bara så svårt att masa sig till duschen & göra sig i ordning… Man vill inget hellre än att sätta sig i soffan, fram med Coca-Cola & popcorn. Inte gå iväg till några grannar från Madrid, som man aldrig träffat. Här bjuder man inte in på vanligt sätt utan via ”vakten” som kom och ringde på dörren häromdagen sa att grannarna i 502 ville bjuda hem oss. Jaja, det är ju trots allt ofta så att det är just de här tillfällena när man noll lust att gå som det brukar bli hur trevligt som helst. Om detta är ett sådant tillfälle rapporterar jag om när jag hamnat i min alldeles egna soffa med popcorn, Coca-Cola & något avsnitt av The good wife, för så kommer kvällen sluta om jag får bestämma…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.