I huvudet på Eva P….

…kanske det inte är så många som är intresserade av att ta del av men jag får i alla fall utlopp för min lust att skriva av mig lite…  Efter ett gäng med soliga och varma dagar har duggregn och moln parkerat sig över Marbella så idag får det bli en hemma arbetsdag. Har ju en del att göra innan man är i kapp med allt. Att driva företag är superkul för det mesta men mängden administration skulle man kunna ha lite mindre av. Nyårslöften blev det heller inga, lika bra det, brukar ändå aldrig infrias. Nyårsafton var en av de bästa på många år – firades på Trocadero Beach Club med mat & skall erkännas lite för mycket champagne. Vi gick både dit & hem utmed stranden med vågor som rullade in – magiskt! Nu ska jag testa att se om det funkar att publicera mitt allra första blogginlägg. Om det funkar så skall jag försöka få till det så att det blir snyggt också – men det får bli senare. Nu tror jag att jag skall ta en Power nap  – en av fördelarna med att styra sin egen tid…

 

 

En reaktion på ”I huvudet på Eva P….”

  1. Underbart! O jag vet redan nu att jag kommer att inspireras av denna blogg. God fortsättning på detta nya spännande år. Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.