Julklapp & Jeans….

Väntade in i det längsta med att gå ut med Doggisarna igår kväll för jag ville undvika att Karisma skulle behöva ut igen. Varit något bättre med magen men inte helt bra.. Behövde som tur var inte gå ut igen mitt i natten..

Var ju i La Cañada igår.. det var någon butik jag glömde bort att gå till men jag hoppas att jag ska ”slippa” åka dit igen innan jag åker till Sverige. Jag gillar inte La Cañada och den enda gången jag tycker att det är okej att åka dit är om man samtidigt passar på att handla på Al Campo.

Det finns massor av butiker där så jag vet inte vad det är som gör att jag inte riktigt gillar det.. Finns någon butik som jag tycker att det är värt att det är åka dit för och det är skoaffären (Deichman?) där jag köpt sneakers, den franska butiken med mindre inredningsgrejer och så Al Campo då.. HM också kom jag på.. dock inte Zara för den tycker jag är sämre än en ”vanlig” Zara butik.. Rörig, ser inget snyggt och med sjukt hög musik.. Ja, jag inser att jag i vissa avseenden är en tant..Känns lite konstigt nästan att börja julpynta.. Igår satt det fullt med folk i typ t-shirt på Mc Donalds uteservering och det ska vara 22 grader och sol idag också ☀️ Vi hade ju den varmaste oktober på evigheter och med undantag för några dagar här och där så har november också varit mycket bättre än normalt. Det fina vädret ska hålla i sig till nästa torsdag – då ska temperaturen sjunka till 17 grader men det ska fortfarande vara sol så det är ju faktiskt också bra väder..

Sovit bra och nästan tillräckligt många timmar också ✨ Hade en lagom lång start med Nyhetsmorgon och värmefläkten.. sedan ut med Doggisarna i solen ☀️

När jag kom in så blev det fram med städgrejerna och full fart med veckostädningen. Eftersom jag är ensam (plus Doggisarna) inte en stor barnfamilj så blir det ju aldrig rörigt och stökigt. Håller ju dessutom efter under veckorna med att sopa etc så det är ingen storstädning i dess rätta bemärkelse.. Dammat, sopat och moppat golven ✅ Behöver hjälp av Pappa att få tillbaka behållaren på dammsugaren ordentligt så att soffan kan dammsugas. Nu får jag rulla vilket funkar men inte lika bra som att dammsuga och så tvättar jag pläden som ligger över alla sittdynor (har två så jag skiftar)..

När städningen var klar så plockade jag fram jullådan från förrådsrummet och började pynta men helt utan stress.. Blir kanske klar ikväll eller imorgon.. Vinter/sommarkläderna får bli ett projekt för helgen.. Inget jätteprojekt men ska sorts undan en del av sommarens fynd som kändes bra då men som av olika anledningar blivit hängande på sina galgar..

Kan väl säga att julen känns väldigt långt borta när det är strålande sol och 22 grader så någon feeling att julpynta infann sig inte under dagen när det var så ljust.. Får bli kvällsfixande med det istället..

Gav mig iväg ut istället.. det blev de där jeansen.. Nu ska jag bara prova dem eller om jag måste byta.. Bunkrade korv till Doggisarna så nu har jag för ett bra tag.. vill inte behöva handla något på hemvägen i morgon.. Ska försöka hinna med bussen som går 20.15 för då jag plats i soffan halv nio..

Även om det inte är någon julfeeling så blev det en julklapp till Pappa 🎄Får vi väl se om den uppskattas..

Blir inga problem att nå stegmålet den här veckan med tanke på att jag varit iväg både tisdag, onsdag och idag..

Apropå kläder – den där toppen från Armani Exchange som Christina fyndade i fredags var för liten för henne så jag får ”ärva” den. Tråkigt för henne för den är väldigt snygg och hon hade nog varit väldigt fin i den men positivt för mig som ju får den istället..På fredag är det IDOL final i Tele 2 arena = 22 000 i publiken. Har inte sett något om ”betala för en men gå två” som det bombades med förra året så det har nog sålts riktigt bra med biljetter..

Det är på riktigt ”Världens största IDOL final” så då måste man ju dra ut på tiden riktigt ordentligt.. med avbrott för Nyheterna så pågår den i över tre timmar (!) Kommer med andra ord inte se det på TV4 Play när jag kommer hem utan börja titta när jag är hemma efter jobbet. Lär väl missa det första av finalisternas tre framföranden men det spelar mindre roll. Kommer titta med ett öga och lyssna med två som vanligt.. Med tanke på den långa sändningstiden lär det vara mycket ”utfyllnad”..

Vinner gör tjejen, Nike, det är jag helt säker på..Eftersom räkfrossan på måndag blivit inställd blir det en middag på stan med Pappa på lördag kväll istället.. Ska bli trevligt både att träffa Pappa och att komma ut.. Det har blivit lite mycket hemma nu men det är helt självvalt och har sina skäl som jag inte kan gå in på just nu..Vi kommer inte att ta en ”Lusse kebab” – det kan jag garantera.. Får man göra hur ”läskiga” kombinationer som helst eller är jag bara en tant med förutfattade meningar och det här är jättegott 😊 Tveksam.. Nu är det ju inte här den finns heller utan i Karlstad den funnits sedan 2017 och tydligen säljer bra..

Det är förresten exakt en månad kvar till julafton idag 🎄 och mindre än en månad till jag åker till Sverige för att fira jul och nyår med familjen och träffa lite vänner 🎄 Det ser jag fram emot ✨Om jag gärna avstår ”Lusse kebab” så hade jag gärna fått några Pepparkaksmuffins levererade – så fina ✨ Jag önskar att jag hade kunnat baka men jag tror inte riktigt att jag är född för det.. men det kommer ju med en hushållsassistent i transporten så vem vet.. Den här bilden kommer från Systrarna Eisermanns Instagramkonto.

Röda naglar väntar jag lite med.. till Lucia kanske. Tyvärr kommer väl inte den väntan hjälpa så att jag får långa och snyggs naglar men jag får glädjas åt att de är bättre än tidigare.. Dessutom så tycker jag nog att det här är lite för långa naglar men helt okej jämfört med vissa som snarare har klor än naglar.. Det är inte snyggt.. tycker jag.

Har gått igenom nagellackslådan och hittat bra rött nagellack så det behöver jag inte köpa nytt..Dåliga bilder för de kommer från en IG Reels men tänk så ”hemskt” att ha en hund som älskar att rulla sig i lera.. Ännu värre när det dessutom är en rätt så stor hund 😱 Fast man älskar nog den villkorslöst ändå ❤️Resan till Màlaga kommer att bli av – det är cirka 25 personer som anmält sig så då kan vi hyra en egen buss. Ska bli kul att uppleva det för det är nog fantastiskt fint (och trångt 😄 ).. Förutom att se ljud- och ljusspelet ska vi också äta på någon restaurang.. Blir nog trevligt hoppas jag ✨

Varit ute på ”eftermiddags” promenaden med Doggisarna men då hade solen gått i moln och var på väg ner – vilken skillnad.. nästan så jag frös..

Är det något jag inte gillar så är det att prova kläder i provhytter.. framförallt inte byxor. Nu gör jag ju inte det speciellt ofta eftersom i princip alla mina kläder är fynd från butiken och dom provar jag hemma.. Det var lite oklart idag om jag skulle välja S eller M på jeansen för dom såg så himla smala och små ut.. Den ena tjejen i butiken trodde S medans den andra lutade åt M.. men eftersom det är lite stretch i dem sa min magkänsla S.. Fick byta om det skulle bli fel.. har provat dem och magkänslan var helt rätt.. Tycker att dom är superfina och kostade bara 200 kronor.. rena fyndet det också 😊

Blir Robinson som vanligt och sedan har jag ingen koll på om det är något annat att se.. Wahlgrens värld är väl på torsdagar och det ser jag med ett öga ibland..Såg precis att Börje Salming gått bort. Såå fint ändå att han hann uppleva hyllningarna både i Kanada och nu häromdagen i Stockholm. Ibland är det som om man tror på ödet – att han visste att de här hyllningarna skulle ske så han klarade att hålla sig kvar till de var genomförda.

Man tycker ju att det gått så snabbt men det beror ju på att det inte var så länge sedan de gick ut och informerade om hans sjukdom. Jag vet inte hur länge han hade varit sjuk innan det. Han blev inte gammal han blev ju bara 71 år men den där sjukdomen är hemsk..

Måste bryta med något trevligare.. HM Home finns tyvärr inte här men däremot i Málaga.. Zara Home tycker jag inte alls är lika bra..

Inte så mycket på To Do listan och jobb som vanligt.. Köpte hovmästarsås till Christina när vi var i Svenska butiken så jag ska möta upp henne vid hennes port innan jobbet eftersom det är en kylvara.

Vi ska få en ny kollega, efter Sara som ju blivit butikschef i Estepona. En finsk kvinna men hon kommer bara att kunna jobba till slutet på januari men det är ju ändå till bra hjälp för Margot när Christina och jag är borta.

Ska se om jag kan lämna in min älsklingsjacka till sömmerskan med hålet i väggen.. Det är säkert superenkelt att fixa till dragkedjan men jag får inte till det så bättre att ta lite hjälp än att låta den bli hängande. Det är en sådan där jacka som hängt med i sååå många år – jag tror nästan att jag köpte den när jag och Karla (kollega på Coca-Cola) var ute och shoppade.. Det innebär att det nästan var 20 år sedan..

Vi hörs imorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.