Om Eva P…

Ja, hur ska man beskriva sig själv….

Kvinna 50+ , från Stockholm men bor i Marbella tillsammans med maken T och hundarna Tintin och Karisma sedan ett antal år. Älskar mode, inredning och att skriva. Har en bakgrund både som anställd i stora bolag och som entreprenör. Jag har jobbat med läsk, choklad och nöjen, drivit hotell, skrivit en bok, startat några Podcasts (inte med mig själv bakom mikrofonen 😀) startat ett mäklarföretag i Marbella plus lite annat så många järn i elden har jag alltid haft..

Nu är det dags för nya projekt igen, tycker inte om när livet och vardagen står stilla även om jag kan njuta av stillhet oxå.  Förutom egna projekt så jobbar jag som volontär inom Cudeca (en organisation som hjälper människor som har cancer och deras anhöriga med vård och andra behov de har). Mitt lilla bidrag är att jag jobbar en dag i veckan i butiken på Avenida del Mar där vi säljer second hand kläder. Ett roligt jobb, både utifrån att man gör nytta men också för att det är nyttigt för mina högst bristfälliga kunskaper 😀 Jag är också ”spökskrivare för ett specifikt uppdrag och vill gärna bredda skrivandet inom Mindset Words. 

Livet i det underbara Marbella och precis allt möjligt annat kommer man kunna läsa mer om i min lilla blogg…                       Följ mig gärna!”

3 reaktioner på ”Om Eva P…”

   1. Hej C!
    Håller på och skicka ut boken. Skicka din adress till mig som meddelande på FB om du fortfarande vill ha den.
    Ha en fortsatt trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

tankar, händelser & annat