Den tredje lampan & Jeans….

Det var verkligen ett upp och nervänd dag igår.. Totalt ryckig natt och sovit vid några stunder under dagen.. Var lite orolig att det skulle bli en repris i natt också.. med Karismas ”beteende” pga av sitt magproblem.. Gick därför ut sent och hoppades på att det skulle räcka.. Men det gjorde det inte – blev väckt strax före tre.. pyjamas, keps, täckjacka och ut..

Men som tur var så behövde de inte ut tidigt idag så jag kunde sova längre ha helt okej starttid.. .

Skrev något brev och lite annat så jag kom inte igång med Bachelorette förrän strax efter tio.. så det blev inte alla veckans avsnitt. Ville inte ha en upp och nervänd dag i dag också.. Är heller inte lika ”hooked” som jag var den första säsongen..

Det har hänt något med hemsidan (den jag bloggar ifrån alltså). Är någon stor textruta om att man ska uppgradera och någon info som liksom ligger i vägen. Hur jag än gör så får jag inte bort den.. går ju att skriva ändå men den är lite störande. Kanske försvinner av sig själv annars får jag mejla supporten och fråga hur jag ska få bort den.. men ingen stress med det..


När jag var i Stockholm passerade jag Calzedonia i Sturegallerian.. Såg att dom hade fem par strumpbyxor för 199 kr men jag var på väg någonstans och lite sen så jag tänkte att jag kunde ta det när jag kom hem. Såklart inte säkert att det skulle vara samma erbjudande men det var inte antalet som var det viktiga utan att jag behövde svarta och skulle vilja ha sådana här starkt rosa som man blir glad av.

Tänkte att jag skulle gå förbi Calzedonia idag men när jag googlade för att kolla om de hade siesta såg jag att de stängt den i stan.. Butikerna i La Cañada och Puerto Banus finns kvar och jag har ju ändå planerat att åka till La Cañada så det får bli då.

Tycker hursomhelst att det är så tråkigt när butikerna försvinner från stan och hamnar i stora köpcentrum utanför stan.. Zara och Zara Home har också stängt här i stan.. Det är precis som i Sverige men skillnaden här är väl att det är så mycket turister så att det ändå blir en levande ”innerstad” med ett gäng olika butiker och restauranger. I Sverige finns det ju mindre städer där ”stadskärnan” typ dött ut..Känner mig väldigt tacksam över att det inte är jag som står och väntar på bussen på den bilden.. Det ser inte mysigt ut.. Fick snabbt lite perspektiv till en och annan buss som är försenad och att det blåser så att det viner runt husknutarna någon gång då och då.. En oväntad regnskur är väl iofs inte heller så härlig men den gör ju inte att bussen kör fast eller att det blir kaos.

Älskar vintervita landskap men inte alltid konsekvenserna av dem..

Åkte in till stan vid ettiden.. Kollade lite på Mango om de hade något kul på Black Friday rean.. Det var inte så att dom bara släpat fram gamla grejer från lagret (även om de gjort det också) men det var nedsatta priser på en hel del av det jag såg när jag var inne i fredags. Men hittade inget kul..

Såg däremot ett par jeans (stuprör) med cirka fem knappar på varje sida ungefär där fickorna brukar vara och hög midja.. (i en butik mittemot Carrefour) Kanske en dålig beskrivning..

Ungefär så här men med fler knappar.. men också med ”vecket” fram på benet. Blev ”typisk Eva velig”.. Väldigt snygga men det sista jag behöver är typ jeans.. Dessutom är det jeans som man måste ha tröjan, skjortan instoppad för att de ska komma till sin rätt.. Kommer jag ha det.. Får sova på saken som vanligt..

Har ju med minst sagt jämna mellanrum kollat om det rört på sig något men det har stått helt stilla sedan i lördags när den ökade med 500 kronor., Fortfarande långt under de andra under väldigt långt under den andra bruna.. Kollade vid tvåtiden (när jag var inne i stan..) inget hade hänt och bara 1,5 timme kvar.. Handlade ju, kånkade och bar så det blev inte av att jag kollade förrän jag kom till bussen och då hade den precis stängt = jag kunde inte se vad den slutade på..

Av logistikskäl står ju min syster som säljare (om de inte skulle bli sålda och måste hämtas..) Skrev ett meddelande till henne och frågade om den slutade på beloppet som legat sedan i lördags.. Det gjorde den inte.. det hände väldigt mycket den sista timmen så jag är mer än nöjd. Nu återstår bara att inte ångerrätt eller så används.. Trodde aldrig att det skulle hända så mycket den sista timmen ✨

Apropå lampor.. nu har jag iofs inte varit hemma hela perioden och räkningen var på 29 dagar och inte 32 som den brukar men någon dyrare el kan jag inte se på min elräkning 🙏 Men den kommer öka med värmefläkten men det går ju inte att sitta och frysa i soffan..Bachelorette – de resterande avsnitten av veckans avsnitt.. Jag hade fullständigt fel när det gällde att jag trodde att det här årets Bachelorette skulle vara annorlunda.. Klart att hon är en helt annan personlighet mem det snålas inte på kyssar om man säger så.. Det kommer att bli mycket svartsjuka i det där huset..

Har inte riktigt bestämt vad jag ska göra imorgon utöver att beta av dagens To Do lista. Måste hålla koll på Karisma och magen.. Hon är inte bra än men fullständigt normal i övrigt så det är väl bara att vänta lite till och se..

Idag har det varit rätt tätt soppigt väder här nere vid vattnet.. Blåst mycket och varit mestadels mulet. I morgon däremot ska det bli soligt och 22 grader så det får bli bra Doggie walks.

Vi hörs imorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.