Rio, Kai & Lateral….

För första gången på länge så tycker jag att en vecka gått långsammare – har legat en dag före i huvudet hela veckan mer eller mindre. Men nu är det fredag och countdown på riktigt till Sverigeresan..

Bestämde mig som sagt för att åka in till stan och möta upp Kattis och de andra. Kände mig trots dagen ganska bra igår. Förutom Kattis så var det Jessica och Anders som bott grannar med henne i Sverige men bor här sedan fem år. Jättetrevliga..

Vi träffades klockan åtta på Lateral, en tapasrestaurang som jag har hört mycket gott om men aldrig varit där.. Alltid kul med ett nytt ställe. Det blev då såklart inte någon spaghetti med köttfärssås eftersom det var en tapasrestaurang.

De andra åt lite blandade tapas men eftersom jag slarvat lite med maten så tog jag en hel rätt så att jag skulle bli mätt.. och det blev jag.. Den svarta flaskan = kolsyrat mineralvatten, aldrig sett en sådan flaska tidigare.. Maten på bilden är två tapas.. inte min varmrätt 😊

Tycker att restaurangen var helt okej/bra men inte ett ställe jag ”längtar tillbaka” till.. Snygg inredning var det men det är ju inte primärt därför man går till en restaurang.. och under stora delar av året sitter man ju dessutom ute.. Den ligger vid Apelsintorget och där brukade det förr bara vara turistfällor men det börjar förändras och det här var definitivt inte en turistfälla..

Eftersom jag inte träffat dem tidigare ville jag inte fråga om det var okej att ta bilder och lägga ut på bloggen så därför bara Jessicas rosa nagel 😄

Kattis och jag promenerade genom Gamla stan och Alamedaparken ner till restauranggatan.. Köpte lite Coca-Cola och tuggummin innan jag tog mig hem.

Hemma vid halv tolv – två tokigt glada Doggisar mötte mig vid dörren ❤️ Ut en kort sväng med dem och sedan soffhäng en stund innan bedtime ✨ Var ”tvungen” att sitta uppe för att ladda mobilen så att jag skulle kunna lyssna.. Batteriet laddar verkligen ur snabbt så behöver ladda det minst två gånger per dag.

Apropå mobiler så har min mobil kommit ✨


Sååå slutet på 60-talet 😃 Saftpaus i Rånäs med några av kusinerna.. Med vid bordet min ingifta moster Maj-Britt som jag inte träffat på evigheter och så syns Mormor litegrann.

Det är jag i den blå baddräkten och tofsar 😊 Ett under att den där solsängen håller..

Ni ser ju.. blå himmel – för visst var det så att det aldrig regnade när man var barn och hade sommarlov 😃

Uppe vid åtta.. Lite på To Do listan innan jag ska ta bussen in till stan för att jobba.. Blir ju lite tråkigare nu i två månader när Christina är i Sverige – hon kommer inte tillbaka förrän i slutet på augusti..

Stötte på Carmen och Antonio på strandpromenaden – dom är här på semester till sista augusti.. Bor ju i Cordoba annars – galet varmt där på sommaren. Dom frågade om jag skulle vara hemma vid halv tolv för dom ville komma förbi..Så gulliga dom är.. Det dom ville var att lämna några presenter – en lite större blå kruka och två små handmålade som ska sitta på väggen.. Sååå fina och jag blev jätteglad 😃

Apropå aptit.. Förra sommaren var ju min aptit en katastrof, så illa är det inte i år. Då fixade Pappa och gjorde så god mat så att jag både åt upp mig och fick tillbaka aptiten. Inte fullt lika stort behov i år men ser fram emot att äta ordentligt och gott nu när jag kommer att vara i Sverige 🇸🇪

Det är lätt att bli lite frestad ibland – det här bröderna Rio och Kai som behöver nya hem 💕

Jessica och Anders som jag träffade igår har fyra hundar men dom är två plus två vuxna barn och bor i hus så oroa er inte.. Jag kommer inte att adoptera någon/några hundar 😊 Men visst är dom söta de små valparna 💕Apropå Kattis.. Jag fick två pocketböcker av henne som hon läst ut nu under semestern.. Sofie Sarenbrants Själsfränden och Paradis City av Jens Lapidus.. Är väl den enda i världen som inte läst någon av Jens Lapidus böcker 😃 Tycker hursomhelst att det är mysigt att läsa en fysisk bok när man sitter på en altan i sommar Sverige 🇸🇪

Har laddat ner några BookBeat böcker också i minst sagt olika genres. Härlighet varar längst har jag tydligen lyssnat på tidigare kan jag se men när jag läser beskrivningen kommer jag inte ihåg den. Det är ju samma författare som till Djävulen bär Prada och jag har tydligen givit den väldigt högt betyg. Kanske kommer ihåg direkt jag börjar lyssna – om inte så vet jag ju att jag kommer att gilla boken ✨

Primark är en kedja som finns lite överallt och de öppnade i La Cañada förra året.. Blev så glad eftersom jag sett att de har massor av fina grejer till otroligt bra priser. Blev tyvärr väldigt besviken när jag kom dit för det visade sig att de inte alls hade ”inredningsdelen” utan bara typ kläder, skor och lite annat. Förvisso väldigt billigt men inget som jag direkt behöver..

Jag tror att den Primark i Fuengirola är väldigt mycket större och att dom har hela sitt sortiment där. Det finns ju ett stort område på den här sidan om Fuengirola som har en massa stora butiker som t ex Primark, Jysk och en massa annat.. Får ”lura” med mig Pappa vid tillfälle 😊 Om jag nu behöver något efter att ha varit i Sverige 🇸🇪

Fredag = jobb i butiken. Åker in en stund innan för att fixa några små ärenden. Blir nog inga fynd idag för det är inte lika roligt när Christina inte är där. Däremot är det några plagg som åker med till butiken – bland annat från förra veckans fynd.

Måste komma ihåg att påminna Margot (butikschefen) om att jag åker till Sverige.. Har talat om det tre gånger och varje gång är datumen en nyhet för henne.. Hon är typexemplet på varför man inte ska köra grejer manuellt 😃Blev klar långt innan jag skulle öppna upp butiken – gick och tog en fika.. Marbellas godaste croissanter med massor av smör och en Coca Cola.. Fick ett meddelande från Marta precis när jag satt mig att hon inte kunde jobba.. Inte så bra framförhållning men som tur var så hade Margot inte hunnit åka hem så hon fick ta eftermiddags/kvällspasset också vilket hon annars aldrig gör på fredagar..

Fick tag på ett enkelt mobilskal med en sådan där ring för 11 euro ✅ Inte rosa bling bling som det jag har nu 😃

Apropå tillbehör.. skulle lägga fram de extra öronsnäckorna jag köpt på ena gästsängen där jag ”preppar” packningen. Hittade dom ingenstans.. Gick tillbaka till Kinesen idag med noll förhoppning om att jag skulle ha betalat dem och gått.. utan dem. Men det hade jag 😊

Vi hörs kanske ikväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.