Meddelanden & Skilsmässa….

Jag fick så många fina meddelanden och ”omtankar” igår – det uppskattade jag verkligen och det värmde ❤️ Bara en emoji, en mening eller två betyder så mycket mer än avsändaren säkert tror. Det har jag lärt mig genom det här och försöker tänka på att leva efter det själv för jag tror inte att jag är ensam om att känna så.

Jag klarade som jag skrev dagen bättre än jag trott men jag klarade inte ”tuggummi målet”. Ett tuggummi utöver planen som var 2,5 stycken så jag tycker ändå att det var bra. Det är en så liten skillnad så jag behöver inte börja om på någon lite högre nivå utan fortsätter enligt den lagda planen. Jag tycker att det var riktigt bra gjort av mig att bara ta ett extra..Jag blev så tacksam igår för att Thomas yngsta syster hade åkt till Minneslunden och ställt dit en bukett med midsommarblomster 💙 Det betydde jättemycket för mig för precis som jag skrivit tidigare så är det en saknad jag har – att inte själv kunna åka till Minneslunden mer än de gånger jag är i Sverige. Det kom välbehövliga tårar – både för omtanken att hon åkt dit och för sorgen i sig. På alla plaketter på de stora minnesstenen står det 193x, 194x – det ska inte stå 1961 😢Thomas och hans pappa bredvid varandra i Visby när vi var där för att fira hans pappas 80-årsdag 2015. Han gick ju bort nu för några månader sedan.. så nu finns ingen av dem kvar ❤️

På minnesstenen är de också bredvid varandra och det tycker jag är så fint att Ingarö kyrka kunde hjälpa till med för det känns verkligen som om de är tillsammans nu ❤️Om åren på Ingarö när Thomas fick ”dille” på att odla tagetes har jag berättat flera gånger förr.. Något år hade vi så mycket så att vi nästan kunnat starta försäljning 😄 Hans förkärlek för just tagetes höll i sig och jag gick varje år med på att ha ett antal.. trots att de inte matchade i övrigt men utan tagetes ingen sommar för Thomas 😄

Det kommer bli sommar för honom i år också för när vi åker till Minneslunden ska jag ha med mig ett tagetes arrangemang från mig och Doggisarna.. Man får inte plantera så jag måste komma på ett annat sätt så att de håller sig fina så länge som möjligt 🧡

Charlotte på Gredelins Handelsträdgård kan säkert hjälpa mig att komma på något bra.. Kanske får man ställa dit någon låg avlång ”kruka” eller blir en oasis det enda alternativet. Jag får kolla upp – det viktigaste är att det blir fint och får stå kvar.


Några av de meddelanden jag fick igår.. ett var om tecken.. Hennes syster gick bort i cancer för tre år sedan och förra veckan var det sonens student.. I tältet flög det runt en citronfjäril som satte sig ner vid kanten av ett bord under en stund och då kunde hon så starkt känna att det var hennes syster som sa att hon var där, hon var med 💛Ett annat handlar om bilderna på Thomas och mig som fotografen Sarah tog på oss till den nya hemsidan för mäklarfirman. Idag är jag så glad att vi bad henne ta så många bilder på oss utöver de miljöbilder hon tog.. Det finns ytterligare bilder som jag skulle kunna köpa loss men jag tycker nog att de här räcker. Det skulle isåfall vara om det finns någon mer fin bild på Thomas – det ska jag kolla.

Hursomhelst så tyckte den här personen att bilderna är så fina att jag borde förstora dem och det har jag också tänkt på. Dels att använda mig av något som heter ”Mixtile” – man beställer ett antal bilder och sätter dem tillsammans i grupp. Hur många man vill sätta upp bestämmer man såklart själv.

Jag skulle vilja göra en grupp med de här bilderna tagna av Sarah men även ha med bilden på hundarna (den som också har blått i sig). Dessutom skulle jag vilja göra en stor förstoring (typ canvastavla) av den bilden där vi står bredvid varandra och tittar mot berget La Concha (bild sex). Den skulle vara så fin ha ovanför sängen i sovrummet.

Bild nummer nio där Thomas badar i jacuzzin med Karisma har så många minnen i en enda bild så den skulle jag vilja ha för sig själv någonstans.

Jag är inte riktigt redo än att ha dem på väggen men jag hoppas att jag kan vara det efter sommaren.

Apropå bilder.. Bildarkivet hade ju ett uppehåll igår men är tillbaka igen och tänkte hålla på så länge det känns kul.


Vyn från soffan 💕 Saknar fönsterbrädor..

Huset i Bullerbyn ❤️ Det ser lite stelt ut för det var bilder inför uthyrning en sommar så riktigt så ”stilrent” som det ser ut på några av bilderna hade det inte..

Det är inte en nybyggt hus utan renoverat med diverse förändringar. Thomas var väldigt duktig på på att planera och ”rita” hus men sedan hade vi både tummen mitt i handen 😄 Jag väsentligt mer än honom för han var iallafall riktigt duktig på att måla..

Han planerade huset helt och hållet efter våra behov.. Öppen planlösning med kök och vardagsrum.. bakom bänken på bild tre (nedanför kok-tavlan) är matbordet med plats för sex personer.. Det man inte ser här är badrum, bastu, sovrum med ett litet dressingroom och ett arbets/gästrum. Inte ett stort hus men alldeles lagom för två människor och två små Doggisar.. Dom två senare gillade dock inte att bo i Sverige – det där med regn och snö tyckte dom var hemskt 😄

Sist jag var i huset var ju i december.. då var det glashalt, grått och ganska trist – det kommer att vara en helt annan sak nu ❤️

Jag var uppe vid åtta.. Gick en lite längre promenad med Doggisarna., och kände att det kommer att bli varmt idag men inte för varmt. Känner mig väldigt trött – jag antar att det är anspänningen inför gårdagen som släppt. Har inga måsten på agendan idag utan kommer bara att ta dagen som den kommer och småpyssla lite. Har en del att fixa men inte nödvändigt att det blir gjort idag..

Hade tänkt att jag skulle sola lite idag men eftersom jag kände mig så trött och ”mosig” så får det bli inorgon istället. Jag är ju inte kritvit så det finns inget ”måste”.. hade det väl iofs inte funnits annars heller.. Man måste inte vara ”brun”/ha färg men man känner sig ju så mycket piggare..

Det viktigaste idag är att det inte är en ”blå dag” – inte mer än lite lite ljusblå.. Jag känner mig nästan helt och hållet okej.. såå skönt ✨Efter att precis ha blivit stämd på 10 miljoner dollar kan det kännas rätt så 1) riskabelt 2) onödigt att omedelbart kasta sig ut och planera för en bok där hon ska berätta allt (?). Det förstärker väl tyvärr intrycket av att hon är ”besatt” av att förstöra för honom. Problemet i hela rättegången var ju att hon framställde sig själv som en ängel och honom som det motsatta trots att det fanns mängder med bevis av olika slag att ängel inte var/är en så rättvisande bild.

I den tv-sända intervjun jag såg ett klipp av verkar hon ha en rätt udda uppfattning om ”the right to free speach”.. Man får inte rusa in på ett teater och ropa att det brinner om det inte gör det men i övrigt så verkar hon anse att man kan uttrycka sin åsikt helt fritt även om den innebär sådant som inte är helt sant om andra personer”.

Det lilla jag såg av intervjun så var hon lika trovärdig som under rättegången. Det kändes till 100 procent som en väl förberedd föreställning.. Dock utan de känslosamma utspelen som hon hade i rättegången.. vilket hennes PR-team med all sannolikhet avrått henne ifrån..

Apropå Katrin Zytomierska och provocera.. Hennes Instagram inlägg om Gerard Pique har fått lite ringar på vattnet.. Omskrivet i internationell press och hon har fått massor av nya besökare och följare Instagram. Entreprenör som hon är tänker hon dra nytta av det 😄 Snabbt upp med ett Instagraminlägg där hon berättar om sitt företag och dess produkter.. med lite glimten i ögat så klart.. Nu blir det också ett extra poddavsnitt på engelska där hon ska prata om vad som hände och vad hon tycker.. Citat;

Övrig text i inlägget på engelska.. men det hoppar jag över att ta med..

Det här kom ut i eftermiddags och med tanke på den korta texten så har nog beslutet kommit väldigt plötsligt. Anders Borg och Dominika Peczynski skiljer sig med omedelbar verkan. Jag har ju ingen aning varför och ska därför inte spekulera men avsaknaden av ett lite ”mjukare” budskap gör att det blir lätt att tro att det både är plötsligt och tråkigt. Apropå att bli ensam på olika sätt som jag skrev om häromdagen – men som sagt så vet jag ingenting.. Men jag såg det inte komma med tanke på t ex programmet Tillsammans med Strömstedts.. men det var ju ett tag sedan det spelades in..Jag tycker att jämlikhet är jätteviktigt – jag och sisådär 80 procent av den svenska befolkningen. Men jag tror inte att det är speciellt många som tycker att det är en viktig åtgärd för ökad jämlikhet att ta fram och börja använda ”damcyklar” i symbolen för cyklar i trafiken i Stockholm.

Man behöver inte vara raketforskare för att lista ut vilket parti som står bakom det här initiativet som enligt mig bara är slöseri med skattepengar som kunnat användas på sååå många bättre sätt. Ja, det är Miljöpartiet..

Charlotte Perrelli har lanserat ytterligare ett antal sommarplagg nu inför sommaren.

Jag tror att hon ändrat strategi lite och anpassat sina kollektioner så att ”alla” har möjlighet att köpa hennes kläder. Tror att det var lite för dyrt för hennes målgupp i början..

Av de här plaggen tycker jag att de vita byxorna med ”hål tyget” och den vita toppen är de ”bästa”.. Byxorna för tyget och toppen för att det är en modell (glömt vad det kallas) som man spänner fast så att den alltid sitter bra är bäst..


Pernilla Wahlgrens kollektioner med Ge-Kås i Ullared har ett par snäpp lägre prispunkter så att alla har råd. Det finns ett annat tänk också med Pernilla Wahlgrens kollektioner.. Hon ät folöigare och eftersom kläderna bara går att köpa på plats på Ge-Kås så utgår de nog ifrån att de säljer en överfull kundvagn av annat 😃

Själv beställer jag inget – håller mig i huvudsak till fynden i butiken ✨

Imorgon har jag en del admin på To Do listan som jag vill kunna sätta ✅ på.. Funderar också på om jag ska ta Dramaten med mig och gå till Mercadona. Har mat så att det räcker ett gäng dagar men behöver dricka och lite annat.

Imorgon är det San Juan och det kommer att vara både eldar och underhållning på stranden här nere. Kanske går vi ut och kollar fast då på distans från strandpromenaden – vill inte ha Doggisarna i närheten av eldar även om de är kopplade..

Jag kan ofta höra Thomas säga till mig att jag ska vara försiktig när jag är ute med hundarna ❤️ Men han är nog trygg med att jag är det ❤️

Nu ut en sista sväng med Doggisarna, rensa bilder i mobilen och ett avsnitt av serien..

Vi hörs imorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.