Katrin, Pique & Kostymnissar….

Körde luftkonditioneringen en stund igår så att vi alla tre ”stod ut” att sova hela natten i sovrummet..

Bra nattsömn i det stora hela.. var vaken stund vid halv tretiden men annars sov jag bra.. Uppe vid halv åtta och ut med Doggisarna vid halv tio.. En alldeles alldeles vanlig morgon med andra ord..Det är blå dagar.. men inte så jobbigt som jag var rädd för att det skulle kunna bli.. Känner mig därför extra stolt över att jag håller tuggummi planen utan en enda millimeters avvikelse.. även om jag gärna velat. Men nu har jag kommit så långt och vill absolut inte backa och behöva börja om från en högre nivå igen.

Jag är ju nere på 2,5 tuggummi per dag (2 mg som är det svagaste).. På onsdag blir det två under ett par dagar sedan 1,5 ett par dagar och så ett till dess att jag landar på Arlanda.. Då ska det vara over and out med nikotintuggummin men räknar med att behöva köra vanliga tuggummin i två veckor eller så. Ja, jag tjatar men jag är stolt över mig själv och det sätter lite extra press att säga det högt också 😊

Men allt är såklart inte ”blått” – hade ett långt, bra och roligt telefonsamtal med min syster igår ❤️ Titti och jag skrev lite om brudklänningar, hattar och 60-årsdagar – först tänkte jag att det är ju evigheter dit 😄 Men så är det ju inte riktigt längre.. Hursomhelst så är jag så himla glad över att vi fått kontakt igen – Facebook kan göra en hel del nytta..


Thomas, jag tillsammans med Åsa, hennes dåvarande sambo och pappa till Anton ❤️

Ser ut att vara jul här också.. Efter Thomas födelsedag ska jag ge mig in i förrådsrummet och ta fram bilder från modern tid. Jag har tyvärr inte varit lika duktig som Pappa och fört över gamla bilder till mobilen.. Jag har inte ens sparat bilder som är tagna med någon mobil före den jag använder nu..

Några bilder från gårdagens bröllop – Jessica Wahlgren och Magnus Norman. Tycker att hennes klänning ser väldigt fin ut i all sin enkelhet och att det är snyggt med det utsläppta håret 🌟

Apropå ”dåtidens” brudklänningar.. Pernilla Wahlgren gifte sig 1993.. dvs året före oss och hennes klänning är inte helt olik min..

Dom kom på den briljanta idén att gifta sig lite inkognito i Laholm. Det blev kaos i hela Laholm.. Finns någon bild där en pressfotograf av misstag trampar på hennes släp.. den blicken mot honom när hon vänder sig om är obetalbar 😃

Om det är någon som är bra på att provocera så är det Katrin Zytomierska.. Ska inte dra hela den här storyn men i stora drag..

Det var fest i anslutning till eventet Brilliant Minds och hon fick syn på fotbollsspelaren Gerard Pique som just nu gått/går igenom en skilsmässa från artisten Shakira med lite otrohet etc så det har med andra ord varit en del löpsedlar.. Han har på sig en hoodie med luvan på = jag vill vara i fred signal kan man tycka.. Men inte hon..

Hon stegar fram och ber honom spela in en hälsning till hennes son.. Nej, svarar han. Vad sa du just till mig säger hon då och han svarar återigen nej. Efter några timmar och ännu fler drinkar kommer hon på att han är en idiot och en looser, att det enda han åstadkommit är att spela lite fotboll och att det uppenbarligen stigit honom åt huvudet.. Hon tar ett foto där han sitter och lägger upp ett Instagram inlägg där hon taggar honom och skriver just ovan och lite till… Engelskan och grammatiken är lite sisådär efter det där gänget drinkar..

Hon är nöjd med sig själv att hon sa ifrån – hon får minsann också massa frågor om att bli fotograferad med henne och hon säger aldrig nej.. Hennes egna uppfattning är också att inte heller Zlatan sagt nej.. Nog har hon engagerat och provocerat med det här men sådant bryr hon sig inte det minsta om.. Tror å andra sidan inte att han bryr sig ett enda dugg om att hon tycker att han är looser heller 😄

En gammal bild från styrelseuppdraget i det finska bolaget inom kommunikation mm ägt av finska staten..

Apropå kläder genom tiderna.. Vi har väl alla haft lite olika stilar under årens lopp.. Tänker inte i första hand på mode utan på vilken stil man haft.. Själv har jag ju alltid haft en ”jobb-stil” och en mer privat stil men rätt länge hade jobb-stilen ett ganska stort inslag i min privata stil också.. Men inte nuförtiden och jag hänger inte med så mycket gråklädda kostymgubbar heller längre 😃

Blondinbella hade ett rätt kul blogginlägg häromdagen där hon gick igenom sina stilar under åren från typ 15 till nu (drygt 30..)

Det var fler bilder än de här och också lite text kring var hon befann sig i livet vid varje stil etc.. Var med andra ord lite roligare än att bara se bilderna så här utan sitt sammanhang.. Men det är inte hennes stil eller stilresa jag tänker på utan min egen.. och i allmänhet..

Det finns ju dom som har har samma stil genom hela livet och det vara allt ifrån typ jeans/topp/blus till ”business stilen” eller andra typer..

Själv skulle jag nog säga att jag inte har någon stil – förhoppningsvis innebär det inte att jag är ”stillös” i den negativa kontexten. Jag gillar att variera och ha allt ifrån den där blommiga sommarklänningen till kostym.. Men nu kan jag räkna på ena handens fingrar när jag har kostym eller har någon ”business look”.. Tycker att det är väldigt kul med kläder och variera hej vilt.. Det där med illgröna byxor och annat kommer väl med åren – man bryr sig inte om vad andra tycker även om det säkert finns en hel drös med människor som tycker att tanter som jag borde veta bättre 😃

Apropå tanter…. Sitter inte och googlar runt på porslin typ hela tiden men har man tittat på något på Instagram så blir man ju som bekant förföljd.. Oavsett om det gäller poslin eller rättegången Depp vs Heard 😄

Kom på att jag under Coca-Cola åren var på en julmiddag hemma hos vår vd Steve Buffington (bästa chef jag haft).. Det var ett jullotteri spel och jag ”vann” den julklapp han köpt amerikanska jultallrikar (sååå fina) men förlorade dem i absolut sista minuten av spelet.. Då var han så fin så att han veckan efter bad att att jag skulle komma upp till hans kontor.. och så hade han köpt nya tallrikar till mig.. Såå fint gjort 😄 Dom måste ju såklart med hit också.. Skålarna med jordgubbar på = jättefina frukostskålar.. Men det får bli en annan gång.. Har förresten beställt Ostinidia tallrikarna (de djupa) och de kommer att levereras nästa vecka..

Apropå nästa vecka.. redan Midsommar 🇸🇪 Men innan så är det den spanska varianten av midsommar ”San Juan”.. Ett gäng ritualer, typ som vi har med blommor under kudden etc men här ska man gå baklänges i vattnet och en del annat.. Det är som en slags kombo av vår midsommar och valborg för det är eldar/brasor och det mesta är på stränderna..

Christina och jag åker ju till de svenska butikerna på tisdag. Prio är såklart den svenska färskpotatisen men vill också få tag på den varmrökta laxen.. och lite sill såklart..

Hur jag gör på själva Midsommarafton har jag inte bestämt än..

Har slarvat för mycket med maten.. både pga värmen och det blå humöret. Inte haft någon aptit. Hade ju tänkt gå ner och på strandrestaurangen igår och äta men så verkade Karisma inte helt hundra okej så jag ville inte lämna henne..

Gick ner tidigt ikväll istället.. Om ni minns det jag skrev om Instagram inlägget där jag för första gången kände en tydlig ”par avundsjuka”.. att jag sedan mötte kvinnan i det inlägget i måndags på morgonpromenaden så att det ”satte mig i fel mood”.. Vad är oddsen att jag ska se henne när jag tittar mig omkring i restaurangen när jag beställt min mat… Där satt hon – nu får det vara ett tecken på att cirkeln är sluten. Den blå perioden tog slut nu och imorgon är den över – verkar helt logiskt tycker jag.

Jag har följt henne länge på Instagram och hon verkar vara en i allra högsta grad trevlig person så ingen skugga över henne att det blivit så här.. Men varför hon är i de här trakterna så ofta förstår jag inte riktigt.. och behöver inte göra heller 😃

Åt som en häst – det grillade köttet med grönsaker & pommes var sååå gott ✨ Det var så mycket mat så att jag orkade inte äta upp riktigt allt – fick bli en liten mumsbit (ja, det heter munsbit) med hem till två överlyckliga Doggisar 🐶🐶

Önskar att det hade varit lite lättare att ta med dem.. men om jag ska äta så är det lite svårt eftersom de är så nyfikna på allt som händer runt omkring så jag får ha ”fokus” på typ allt..Min syster har lovat att vi ska baka lite i sommar.. Vi får väl börja väldigt lätt tänker jag 😊 Det här skulle man kunna tro är Kärleksmums men det är faktiskt Coca-Cola kaka med glasyr 😃 Recept på @Lindasbakskola – kan man ju bara inte missa 😃

Känns bra att ha mötet med Esther inplanerat imorgon.. Som en form av säkerhet eller hur jag ska beskriva det – hon säger alltid några tänkvärda och kloka ord som jag får med mig därifrån..

Veckans To do lista är klar men det är inte fullt med grejer på den – allt går in i sommartider nu.. Ska jobba lite med projektet onsdag och torsdag tänkte jag.. Har tre olika accentfärger jag funderar på..

En ska alltså vara accentfärg – som vanligt tar jag mer än gärna emot era åsikter och tips 😊

Har hittat lite bilder så imorgon och ett gäng dagar framöver kommer Bildarkivet vara från mer “modern” tid ✨

Vi hörs imorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.