Farfar & Intervjun….

Det var ju en himla tur att jag fick en känsla av att jag skulle ringa och dubbelkolla tiden på Doggisarnas SPA så att vi inte hade gått dit i onödan igår. Det är ju så varmt nu så det är en ansträngande sträcka för dem..

Det var en lite ”blå dag” igår också.. Den där ”gamla” kollegan hörde ju av sig häromdagen för att kolla om jag ville ses och jag svarade ärligt att jag inte riktigt visste hur jag skulle må de kommande dagarna.. Kanske ska jag ändå höra av mig idag och se om vi kan ses en stund på lördag. Hon åker hem på måndag tror jag.. Jag känner efter nu under några timmar och bestämmer mig sedan..

Har ju dragit ner på besöken hos Esther men har bokat ett möte på måndag.. Känns bra att det ha det bokat och träffa henne en stund – hon säger alltid kloka saker om inte annat. Det är ju en jobbig vecka..

Bedtime vid tolv och podd i öronsnäckorna.. Om jag inte får till fläkten imorgon så ska jag ge mig på att förstå luftkonditioneringen och kyla ner sovrummet innan vi går och lägger oss.. Men det är ju inte bara sovrummet som blir nerkylt utan hela lägenheten så elräkningen kommer att bli skyhög om jag kör med den varje dag..

Farfar fyller år.. vi kan nog utgå ifrån att det är jämnt med tanke på hur mycket blommor det är. Hela bordet bakom honom, på golvet och även på fönsterbrädan ser det ut som – mycket blommor hursomhelst. En populär Farfar 😄 Hans födelsedag var den första juni så det var precis två veckor sedan och bilden uppskattningsvis 52 år till..

Här ska jag på födelsedagskalas som var ”maskerad” och jag är väl kanske en tänkt zigenare (förlåt, numera är det en förbjudet benämning).. Men jag tyckte uppenbarligen att det var rätt fint 😊

Bild två är nog första skoldagen efter mitt första sommarlov.. jag ska alltså börja tvåan i den nya skolan som blivit klar.

Kommer ni ihåg hur roligt det var att inför skolstarten åka till stan för att köpa ny skolväska, pennor, suddegum, papper att klä bänkens insida med.. Jag älskade det 💕 Det var säkert lite nya kläder också men det har jag samma starka ”lycko minne” av som det där andra grejerna..

Jag tyckte att det var riktigt roligt att gå i skolan – efter första klass vill säga. Då var ju både själva skolan hemsk och så kunde jag ju redan läsa vilket gjorde att jag tyckte att det blev lite för tråkigt. Men i tvåan kunde ju alla läsa så då blev det kul och dessutom hade vi världens mest underbara lärarinna Karin Wendel.. Tyvärr var hon så mycket sjuk så att vi fick en ny lärare – minns bara att det var något med Lauritzsson eller så.. Han var bra han också men ingen kunde någonsin mäta sig med Karin 💕

Jag fick ju lugnande tabletter av Esther förra sommaren men var ju rädd för att börja äta vare sig sådana eller antidepressiva för jag ville iallafall försöka utan. Om man börjar med antidepressiva tror jag att man bara dövar och förflyttar sorgeprocessen.. men det är min tro och har ingen åsikt om att ta dem om man känner att man behöver.

En ask med lugnande tabletter tog jag iallafall ett recept på och hämtade ut på apoteket. Har tagit tablett när jag flugit (och typ däckat) eftersom jag är så ovan vid dem. I övrigt har jag inte använt dem så asken med 30 tabletter är långt ifrån slut.. Har ju varit lite ”blå” den här veckan vilket påverkat sömnen som blivit lite orolig och ojämn så igår tog jag en tablett.. Sovit som en stock.. vaknade fem och gick upp men somnade i soffan igen och känner mig helt mosig i huvudet..

Kommer inte ta en enda tablett till förrän jag flyger om tre veckor – är ju så ovan vid de här tabletterna så de förstör typ hela dagen efter.. och jag har dessutom noll lust att ta till dem lite då och då så att det blir en bekväm vana..

Kan ibland bli helt tokig på hur vissa saker ska krånglas till så mycket så man nästan inte tror det är sant.. Fick ju uppgiften att det enda stället som jag kunde betala bilskatten på var CAIXA Bank.. Fick t.o.m med mig ett nytt papper som jag skulle visa på banken.. Fick jag betala.. Nej.. för det ska ju egentligen vara ett autogiro som inte funkat pga av ägarbytet av bilen.. Då står det fel datum på det papper jag fick med mig hävdar banken.. Jag måste andas ut innan jag tar en ny vända med det här som borde vara hur enkelt som helst.. men som uppenbarligen inte är det..

Skulle hämta Doggisarna vid ett men var där tjugo i vilket var bra för Tintin var klar och ”placerad i ett skåp” (för det var så mycket hundar där).. Jag vet att han inte gillar det så tog ut honom på promenad tills vi skulle hämta Karisma.. Han har blivit placerad i ett av de där skåpen en gång tidigare och det är tydligt att han blir otrygg av det..

Blev ett litet missförstånd så jag tycker att de klippte Karisma för kort.. jag har ju bett dem att klippa henne på samma sätt som kvinnan i Monda och det har de gjort men idag blev det för kort tycker jag.. Växer ju ut fort så och skönt för henne i värmen.. Tintin klipptes som vanligt och det innebär att jag måste vara super försiktig så att han inte ”bränner” sig..

Vi tog taxi hem.. Doggisarna var helt slut när vi kom fram dit vid kvart i elva så att gå hem i 29 graders värme hade varit helt otänkbart..

Intervjun med Amber Heard kommer att släppas i sin helhet imorgon.. Har tydligen varit tre olika delar där jag sett den första som är 10 minuter lång. Alla experter är eniga om att hennes absolut största misstag under sina förhör var att hon inte tog ansvar för någonting.. inte ens det där det finns ljudupptagningar som bevis.. Hon fortsätter i samma stil och hävdar att allt som visar på att hon har någon skuld är helt och hållet beroende på att hennes liv var i fara. Högst obegripligt att hon fortsätter så här när hon är överbevisad så många gånger om.. Säger inte att han varit Guds bästa barn men att hon inte talar sanning råder det inget tvivel om.. Alla kan inte ljuga utom hon själv och hennes syster..

Det expertvittne hennes advokater fått fram som uttalade sig om varför Johnny Depp visat tecken på att vara en våldsam person.. det vittnesförhöret har blivit viralt av två skäl.. 1) Hans bedömning var gjord på de filmer och tv-intervjuer han sett med Johnny Depp som dessutom visade sig vara högst begränsade.. 2) Hans framförande och mimik går till historien..All set – Ayla inbokad på mitt flyg.. Jag hämtas här hemma och får skjuts till flygplatsen och hjälp med incheckning.. Efter vi kommit ut genom tullen på Arlanda så möter hennes nya familj upp henne 💕

Jag tycker att den här verksamheten som Triple A har är helt fantastisk – så många hundar som får nya hem både här, i Sverige och i andra europeiska länder 💕 Man kan vara volontär och hjälpa till med att gå ut med hundarna på ”the dog shelter” och det hade jag gärna varit om jag inte haft mina egna älskade Doggisar..

Thomas syster Cilla hade en pudel som hette Erik mem det var en liten (heter det toy pudel?) så han var i Tintins storlek ungefär men färgen på pälsen var ungefär densamma som den här pudeln.Nu har vi bokat dag för att åka till Bullerbyn och kolla efter grejer som ska hit.. Det är jag och min syster som åker och vi kommer också att åka till Minneslunden den dagen ❤️

Det är något som jag tycker är svårt med att bo här – att jag så sällan kan gå dit och lägga dit blommor. Men jag har mitt eget sätt att göra det på här hemma med och intill minnesstenarna ❤️Har också bokat in en middag med Åsa, som jag ju träffar varje gång jag är i Sverige. Vi ska ses i Norrtälje och kanske blir middagen på Den gyllene räven som jag tycker verkar vara en kul restaurang med rolig meny ✨

Imorgon har jag en del att fixa med hemma innan butiksjobbet.. Har plockat ihop ett antal plagg som ska med till butiken – från förra veckans fynd är det också ett eller två plagg som åker i retur..

Nu är det mer eller mindre bara byten som gäller även om jag har ett pluskonto.. Vill inte ha trångt i garderoberna med plagg som bara hänger så ”en in en ut” ska det definitivt vara.. Finns en sak som jag verkligen skulle vilja ha:Stickad tjock blå/vit tröja men hellre blå med vita ränder än som den här som mest är vit.. Ångrar mig ”big time” att jag inte fyndade en som fanns i butiken för några veckor sedan.. Det var det med handtvätt som gjorde att jag avstod men jag tvättmaskinen har ju ett handtvättsprogram så det var ju bara korkat att jag valde bort den..

Nu har jag det jag behöver så det ska vara något riktigt bra för att jag ska fynda några mer sommarkläder.. Några ”svenska” sommarplagg kan det kanske bli.. dvs något till kvällarna när man sitter ute på terrassen eller så..

Nu lite soffhäng och troligen serien.. har inte kommit mig för att se en enda minut till.. Högst oklart varför..

Vi hörs imorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.