Ayla & Familjefotot….

Det var högt och lågt i gårdagens Fuskarna.. Men oavsett om man blivit lurad på 100 000 eller fem miljoner så tror jag att det finns en lika stor del av skam och att man inte vill inse att man blivit lurad så det är inte ovanligt att bli det dubbelt upp. Det är tydligen vanligt med de utländska bedragarna att det dyker upp någon som ska hjälpa dem att få tillbaka deras pengar men det kostar såklart en del.. och lite och lite till. Men det är långt ifrån bara pengarna det är också att ha blivit så lurad på den kärlek man trott på, det gör nog väldigt ont för någon som längtat efter både kärlek och bekräftelse.

Jag har av naturliga skäl aldrig funnits med på några dejtingsajter men får rätt ofta meddelande förfrågningar med smickrande innehåll på både Facebook och Instagram.. Det är garanterat en majoritet som är olika typer av bedragare som hoppas få en på kroken.. Blockar dom alltid direkt..

Hade fått för mig att programmet började nio så att jag skulle hinna montera ihop fläkten innan men det började åtta så fläkten fick vänta till idag..

Trots att det var en lite jobbig dag igår också så klarade jag målet.. av ren envishet ✅

Ja, jag vet att det är en himla massa bilder från diverse jular men det är ju ofta då det tas en massa kort där hela familjen är samlad..

Tycker dessutom att det är extra kul med det vänstra fotot – ett av få där hela familjen är med.. Oftast var det Pappa bakom kameran och många bilder som den till vänster..

Värt att notera.. tomten nere i vänster hörn har funnits med på bilder ända sedan sextiotalet och jsg tror att han hänger med än.. Jag har permanentat hår – det var sååå inne under en tid men jag tror att jag bara gjorde det en gång.. Kanske skulle slå till och göra det igen.. eller inte 😃 Hur tänkte jag med strumporna.. 😊

Kärleksfull bild på Mamma och min syster.. Jag kommer inte ihåg modet med ett byxben i varje färg men det har tydligen varit modernt någongång.. Rätt säker på att Åsa inte gjort en specialbeställning till Mamma som sytt upp dem..

Pianot som de sitter vid måste vara familjens sämsta investering alla kategorier.. Jag skulle spela piano.. hade till och med en privatlärare som kom till oss för att spela med mig.. Jag tror att hon en gång ville säga något snällt och sa att jag hade lite ”gehör” 😃 Hade alltså alla förutsättningar förutom talang.. så pianosatsningen blev inte långvarig.. Misstänker att hon sa till mina föräldrar att de kastade pengarna i sjön 😃

Bild två.. Två systrar och en Farmor ❤️ På lördag är det ju vår bröllopsdag men tyvärr hade Farmor då hunnit bli så gammal så att hon inte orkade med en resa till Stockholm. Men både hon och Mormor var med på sina respektive sätt ändå ❤️

Uppe vid åtta.. Karisma sov som ”vanligt” största delen av natten i vardagsrummet..

Skulle gå iväg klockan tio för att ha riktigt lång tid på mig till Doggisarnas SPA.. Även om de oftast inte vill stanna och vila så behöver jag tvinga dem till det ibland.. Dessutom så har ju Tintin lärt sig precis vad som är på väg att hända när vi kommit halvvägs och vill då inget hellre än att gå hem igen 😃 Men precis när vi skulle gå så fick jag för mig att jag skulle ringa och dubbelkolla att jag hade bokat om till idag.. Det hade jag inte – vi ska vara där imorgon så tur att jag ringde..

Jag är verkligen ”analog” i många delar.. Fick ju tid över idag så bestämde mig för att fortsätta jobba med mitt lilla projekt. Jobbar jättemycket med block och penna innan jag successivt för över till en slags ”blueprint” som ska bli den slutliga planen..

Har kommit en bit på vägen nu och har bestämt mig för att sjösätta men inte stressa fram det utan målet är efter sommaren.. typ den första september.. Men det kan bli tidigare också. Det kommer att ta tid att bygga upp det här så det är inte frågan om någon buller och bång lansering med orealistiska förväntningar.. Räknar i planen inte med att det ska generera några intäkter förrän efter en sisådär sex månader.. Men det är något jag tycker är kul och jag kommer inte jobba 24/7 med det så det är värt att ge det en chans.. Nej, jag ska inte prova att bli influencer som man kanske kan tro av bilderna 😄Det här är Ayla – en ”rescue dog” som adopterats av en svensk familj. Om det finns plats på flyget och det funkar för för familjen som adopterat henne att hämta henne på Arlanda när jag landar så kommer hon att få flyga med mig till Sverige 🇸🇪

Jag får skjuts till flygplatsen och hjälp med incheckningen av henne så det blir inte en massa krångel för mig. Hon är ju dessutom så pass stor så att hon inte kan flyga i kabinen utan i bagageutrymmet.. Så jag gör egentligen ingenting mer än tar henne genom tullen i Sverige. Men det skulle kännas bra att hjälpa till för hon kan ju inte flyga utan en vanlig passagerare.. Ja, då får vi se om jag får resesällskap och Ayla komma till sin nya familj 😃Exakt hur tänker man här.. Det här är ett typexempel på turister som både är idioter för egen del och som förstör ryktet för typ 95 procent av alla turister som är normala..

Krokar, klädstänger och typ allt har jag klarat av att fixa själv så när Pappa vänligt sa ”lycka till” gällande att få ihop fläkten jag köpte igår så sa jag bara.. hur svårt kan det va – det fixar jag utan problem. Det var innan jag tittat på den fullständigt genomusla spanska instruktionstexten. Jag har fått ihop den till hälften vilket innebär att den rör på sig när jag sätter på den.. men så sakta så att det inte märks någon effekt.

Jag har troligen köpt en för dyr fläkt.. dvs en billig som inte funkar så bra.. Ska se om jag ser Joaquin eller någon annan och på bästa ”blondin vis” be om lite hjälp..Bortsett ifrån Mia och Ylva som alltid funnits med även om det naturliga skäl kunnat gå långt mellan tillfällena vi setts så har jag helt tappat kontakten med tjejgänget från högstadiet..

Vi är Facebookvänner så beroende på hur aktiv respektive gammal kompis är så har jag haft lite koll vet man lite olika mycket.. Men att flera av dem är mormor eller farmor känns helt overkligt 😃

Hursomhelst så blev jag ju så peppad av att Titti och jag hittade varandra på Facebook och träffades när jag var i Sverige i slutet på förra året.. Skapade en Facebook grupp med oss i vårt gamla tjejgäng och föreslog att vi skulle träffas i september när jag kommer till Sverige..

Det var bara några timmar sedan jag gjorde och redan har alla utom en hunnit svara och tycker att det vore jättekul med en ”tjej återträff”.. Så nu får vi se till att få till det – vore superkul både att ses och att höra vad som hänt och hur de har det 😃

Imorgon iväg med Doggisarna på SPA och lite annat – nu lite soffhäng ✨

Vi hörs imorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.