Nudistbröllop & Motorcykeln….

Soff-häng och bedtime vid tolv.. Podd i öronsnäckorna som vanligt men började lyssna på en bok på terrassen igår – Badfluencers? Ska fortsätta med den idag.. Tycker inte att det blir så mycket resultat av min soltid så jag får nog öka på lite.. Men lite syns det såklart framförallt i förhållande till att jag bara solar på terrassen cirka 45 minuter och sedan tiden när jag är ute med Doggisarna..

Tror att det blir på söndag som jag tar mig till stranden.. Ska jag ändå visa upp mina vita ben kan jag ju passa på att göra det när det är mest folk tänker jag 😃


Ser inte helt road ut 😄
Men desto lyckligare ut här 😃

Förlåt…. som sagt min dagbok också 😊

Bild ett är från Skansen.. Varje år var vi i Stockholm under sommaren.. Mamma och Pappa brukade åka på någon charterresa men jag ville aldrig följa med.. ville vara med Mormor i Roslagen. Men besöken på Skansen och Gröna Lund var riktiga höjdpunkter ✨ och Mormor fick lite välbehövlig paus misstänker jag 😊

Bild två.. En gammal moped/motorcykel som sett sina bästa dagar.. Jag och kusin Åke är på väg till Rimbo för att köpa glass – ni ser ju hur förberedd jag är med handväskan på armen.. Nästan så att man kan misstänka att jag trodde på det på riktigt 😄 Älskar den bilden..

Det var förresten Åke som var den kusin som Pappa och jag träffade och fikade med häromveckan (och hans fru)..

Nu blir det ett litet uppehåll på barndomsbilder.. Jag ska ta fram fotoalbumet från Granliden men de gröna flyttlådorna och bilderna där får vänta. Det är bara dumt att utsätta mig själv för alla minnen just nu..Ja, det ligger väl en hel del i det.. Lyckades inte speciellt bra med tuggummina igår.. då kommer jag inte bli nikotinfri när jag planerat att bli det.. Ska väl inte gå så långt som att påstå att det blir någon dramatisk förändring om jag slarvar med hudvårds rutinerna men huden kommer att må sämre.. Om jag har en idé vad jag skulle kunna sysselsätta mig med så måste jag jobba igenom/utvärdera möjligheten på ett strukturerat sätt.. Äter jag varierad kost så mår jag bättre.. lägger jag mig i rätt tid så sover jag bättre osv osv.

Som sagt – allt börjar i det lilla men har stor betydelse totalt sett..

Såg på borgmästarens Instagram att det sedan pandemin började öppnat 3 000 nya företag i Marbella.. Det gör att det nu finns 23 000 lokala företag här – det är mycket med tanke på att det ”bara” är 158 000 invånare ✨

Upp strax före åtta och ”same procedure as always”.. Vi mötte ett gäng hundar – bl a den där hittehunden som kvinnan hittat vid soporna och den blev bästis med mig.. Hon var 100 meter bort med den andra hunden och den här upptäckte att jag hade hundgodis… Men man kan ju inte ge det hursomhelst till andra hundar.. den gav upp till slut..

Ska ta bussen in vid halv fyra – lite i tidigaste laget för de ärenden jag har men kan kolla på lite annat tänker jag.

Har glömt att jag skulle stryka och testa den blå Tommy Hillfiger kjolen från förra veckan.. Får ta det nästa vecka för jag har ingen lust att släpa fram strykjärnet för en kjol.. Varför har jag inte tänkt på att flytta in strykbrädan etc i förrådsrummet och alltid ha det stående framme där? Högst oklart – det måste jag självfallet fixa till 😊

Får se om det blir några fynd idag – kommer att med mig ett par plagg men mitt pluskonto är fortfarande stort.. Tänkte ha fokus på Syster-fynd idag ❤️ Jag har knappast något behov av mer sommarkläder men finns det något kul så är det ju så att man aldrig kan ha för mycket kläder 😊 Det är väl inte helt sant – har blivit riktigt bra på ordning och reda i garderober/lådor och håller nästan ”en in en ut” principen..

Jag har en helt okej storlek på min terrass men den är inte jättestor så att jag kan göra som på bilden.. Så snyggt med en inmurad hylla i väggen med en tv i mitten.. Nu tycker jag iofs inte att själva tv-apparaten är snygg, tvärtom har alltid tyckt att de ”förfular”.. Var en konstant oenighet mellan mig och Thomas det där med tv-apparater 😃 och en gång i tiden också högtalare men där gick utveckligen tack och lov rätt snabbt framåt.

Men jag har ju det runda matbordet från Nordiska Galleriet som hängt med precis hur länge som helst.. Det är fortfarande i princip samma skick som när vi köpte det så det är med andra ord inget som helst fel på vare sig det eller på stolarna.. Men.. det är inte storleksmässigt inte helt optimalt på just den här terrassen.. Det bästa skulle vara det där utfällbara bordet eller ett kvadratiskt bord.. Anledningen till det är att jag ju inte sitter och äter middag på terrassen så ofta utan vill hellre ha ”sol- och häng” stuk på terrassen.. Men det funkar så inget som måste lösas eller prioriteras asap.,

Men jag skulle inte byta storleken på terrassen, den murade hyllan eller någonting mot läget på min terrass 😃Ikväll final i Masked Singer och imorgon Let’s Dance.. Favorit är tydligen Spelmannen och det gissas mycket på Benjamin Ingrosso eller Felix Sandman – själv har jag ingen som helst aning..

Håller nog på Filip ändå i Let’s Dance finalen.. han är lite mer av en underdog och vill ju vinna så himla mycket.. Såg alla fyra på Nyhetsmorgon i morse..

Nästa vecka = finalvecka i Robinson men dom är ju åtta kvar nu så jag får inte ihop det. Försöker inte heller för det är ju själva poängen att det ska komma twister. Det har verkligen varit tur den här säsongen för deltagarna har ju typ regler som ett fackförbund.. Tänker på ”sist in, först ut” etc. Deltagarna har heller aldrig varit så ärliga som den här säsongen skulle jag tro..

Lite ytterligheter eller så.. Förra helgen var det ett stort nudistbröllop.. eller rättare sagt 16 par som vigdes vid samma tillfälle.. Brudpar av olika slag, gäster och en präst – den enda som hade kläder var inte oväntat prästen.. Efteråt var det en gemensam fest – allt skedde på en strand bortom Nerja..

I helgen är det det årliga Iron Man eventet där det springs, cyklas och simmas (tror jag att det är). Rätt mycket som stängs av men jag tror inte att de är här i mina trakter men det återstår att se..Apropå bord.. Hur svenskt somrig och härlig är inte den här dukningen.. Älskar som bekant att duka och även om jag äter själv framför tv:n gör jag det ”fint”..

Ser verkligen fram emot att hitta lite ”dukningsgrejer” när jag är i Sverige i juli. Det är inte alltför lång tid kvar nu tills jag åker.. men det är inte runt hörnet heller..

Nu dags att börja göra mig iordning – kommer inte testa med spolar idag utan bryter frisörens ”locktångs regel” direkt 😊

Apropå Sverige så är ju Christina där både idag och nästa fredag så det blir lite tråkigare att jobba..

Hoppas att det blir en del att göra men att vi blir klara med kassaräkning etc snabbt så att jag hinner hem i hyfsad tid..

Vi hörs ikväll om jag är på skrivhumör – imorgon är det 11 månader sedan vilket innebär att det var i natt.. Kanske är skönt att fokusera på att skriva om lite ditt och datt istället för att tänka för mycket..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.