Aron & Ringar….

Hej,

I eftermiddags var vi ute nästan en timme mellan fem och sex.. Har ju alltid en väska med mig ut med påsar, hundgodis mm och nu har jag bytt till den lite större så att jag på eftermiddagen tar med vatten och en skål så att de kan dricka minst en gång.. Vill att de ska få vara ute så mycket som möjligt mina små pälsklingar ❤️

Ett litet extra inlägg eftersom jag var på skrivarhumör.. och alltid tittar på Let’s Dance med 1,5 öga..


Julafton 1990 🤶Vi firade hos Mamma och Pappa i huset i Nacka.. Det syns att det var ett gäng år sedan – inte bara på att man ser lite annorlunda ut 😄utan möblerna – dom är inte direkt moderna idag 😄 Plyschsoffor, orange och brunt.. det var tider det.. Men dom var nog inte nya 1990 heller utan hade nog något år på nacken då också om jag minns rätt..

Tänk att Thomas hade slips hemma på julafton.. jag kommer ihåg även den här koftan även om det är många år sedan jag såg den senast.. Jag i svart sammetsklänning med vit spets krage 😊

Varför blundar jag eller ser ut som en drogad kanin på typ varenda bild medans Thomas blir bra på ungefär alla bilder.. Inte rättvist 😊Tänk när vi firade jul ute på landet och jag hade ”high heels” inne och stolpade runt hela dagen och kvällen med dem.. Mamma och Pappa hade ett rätt nytt furugolv.. trägolvet som är det mest känsliga.. ja, ni fattar.. Jag vet inte hur många gånger Mamma frågade ”är du säker på att skorna inte gör märken?” Lika många gånger svarade jag hur säkert som helst att det är klart att dom inte gör..

Morgonen därpå när solen lös på golven…. Hur många märken som helst för den lilla ”sulan” på klacken var borta så det var typ ett spikhuvud jag gick omkring på.. No Wonder att det var så många märken så att det var helt omöjligt att räkna dem – det var helt enkelt märken överallt..

Jag kan lova att jag skämdes men jag har ju alltid haft den stora förmånen med världens absolut snällaste föräldrar ❤️ Det gör ingenting…. Det är klart det gjorde och det är klart att de tyckte det men inte en sur min eller något ”vad var det jag sa” ❤️

Avdelningen halvt (eller helt 😊) ointressanta spekulationer.. Det här är Esmeralda – Ronaldo och Georginas nyfödda dotter..

Jag ”slogs av” ringen.. Hon är knappast den som går omkring med bijouterier och det känns som om det finns ett syfte med att handen är där.. Är det en ”push present”
Men det jag egentligen tänkte på var hur saker utvecklas.. Först är det Baby Shower och då ”ska’ det vara lunch med tårta och massa presenter.. Sedan ”ska” det vara något när barnets kön ska avslöjas och då är det ballonger och i en ballong finns svaret.. Eller så ska man skära upp en bit tårta och tårtans ”fyllning” är då rosa eller blå.. Mat och annat ”ska” det såklart också vara – säkert presenter också.. Det är självklart inte alla som gör det här men det syns mer och mer och då blir det per automatik så att fler och fler gör det.. på olika nivåer..Sedan är det ”push presenten” – den present som den nyblivna mamman ska få av pappan till barnet efter förlossningen.. Den ska helst visas upp på sociala medier men lite mer diskret än förlovningsringen..

Förlovningsringen visas upp och det allt annat än diskret – ju finare ring desto mer ”fokus” på bilden . Nästan lite som en tävling med ringar – är den inte tillräckligt exklusiv så visas den kanske inte upp alls..

Jag vet att det här inte är ”standard” och något som alla gör men allt börjar någonstans och så tar fler och fler efter.. Allt det här kommer ju från USA..En gång i tiden var det barnkalaset – det blev lite av en tävling där också om vem som ordnade det bästa och roligaste kalaset.. Att det inte är som förr är här för att stanna men min känsla av att det ”hypas” mer och mer finns inte längre.. Men vad vet jag – har vare sig barn eller en frekvent besökare på barnkalas 😄
Apropå kalas.. Just nu är det födelsedagskalas på strandrestaurangen precis nedanför och nyss fyrade de av ett fyrverkeri.. Väldigt kort och intensivt- det är verkligen vanligt att man har ett litet fyrverkeri när man har fest eller födelsedagskalas ✨

Lite rätt ute ändå.. men ändå inte.. Äventyraren Aron i rullstolen fick lämna efter en duell med Filip.. Marie Mandelmann går verkligen hem hos tittarna – sämst jurypoäng men ändå direkt till semifinal.

Eric Saade kommer att vinna det känner jag mig hyfsat säker på sedan är det kanske så att han står i en final med Marie Mandelmann – vem hade kunnat tro det.. eller ens att hon skulle ta sig till en semifinal. Inte jag iallafall 😄

Over & Out.. Let’s Dance som sagt slut – varit ute med Doggisarna och nu bedtime ✨

Vi hörs imorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.