Mouna & Vänsterarmen….

Hej,

Jag tänkte på det där med tv:n igår och att om man inte var med under hela dialogen kanske skulle kunna tro att jag var super naiv i utbyte mot några kakor 😊 Men med tanke på hur dialogen gick till så är jag säker på att det inte är så. Det var inte han som försökte driva ner priset mer än ersättningen för bensinen, det var inte han som erbjöd sig att slå knut på sig själv och komma samma kväll för 200 kronor i rabatt. Det var inte han som berättade att han var en 24-årig frisör etc. Han besvarade mina frågor. Så jag känner mig fortfarande säker min magkänsla. Over and Out!

Imorse var det tvärtom mot hur det brukar vara, hundarna väckte mig – de brukar ju annars följa med upp lite halvt motvilligt. I dag var det jag som lite motvilligt gick med på att gå upp. Kände mig riktigt mosigt trött..Började ”stadsbesöket” med veckomötet med Esther. Har upptäckt att går och tittar på vänster arm mest hela tiden.. för att se vad klockan är. Mobilen har jag ju i väskan och blixtlåset är alltid noga stängt. Christina blev av med sin plånbok förra veckan och tydligen någon väninna till henne också. I alla städer och under vissa perioder finns det någon liga som är specialiserade på att otroligt effektivt stjäla plånboken utan att det märks. Här är det tydligen en rumänsk liga just nu hade polisen sagt när hon var där och gjorde anmälan.

Tillbaka till vänsterarmen.. har några olika klockor men har inte använt någon av dem på åratal och tänkt att jag skulle byta batteri så att jag inte behöver öppna väskan och kolla. Hade fått veta att det fanns ett ställe i Gamla stan där man kunde få nytt batteri. Har väl haft två klockor i väskan i några veckor men nu med den här ligan så kände jag att det var dags att fixa batteribytet.

Jag önskar att jag kommit på tanken att ta ett kort. Det var den minsta och smalaste lilla butik jag sett och längst in satt en ”gubbe” med en lupp och grejade med någon klocka. Han hade hållit på med klockor i 50 år och på typ två minuter hade han fixat båda klockorna.. 5 euro styck kostade det och nu finns det någon nytta med att titta på vänsterarmen.Här har man ju varit förut den här sommaren. En äkta stamgäst, tyvärr får jag väl tillägga. Blev en Whopper Junior och med tanke på hur mycket jag åt igår blir det bara några bananer och annat ikväll.På grund av tv-hämtningen igår såg jag bara sekvenser av premiären av Svenska Powerkvinnor. Såg en pyjamasklädd Camilla Läckberg i ett dressingroom, influensern Antonia som berättade om sina 700 000 följare och mest såg jag av Doktor Mouna. Hon bor tydligen här i Marbella.Jag bara måste se ett avsnitt till men jag fick verkligen ett intryck som inte var det bästa. Hennes schema när hon var i Stockholm var planerat ”minute by minute” – hon bodde på hotell, hennes mamma hade valt ut och budat över kläderna hon skulle ha på sig under vistelsen. Hon sprang till taxin när hon var klar ett ställe och skulle till nästa. Hon bytte till sneakers så att det skulle gå fort när hon sprang (fanns säkert en bekvämlighetsfaktor också). Hur viktig är hon? Eller ville framställa sig att hon var. Det där måste jag bara förstå åtminstone lite av.Skrev ju häromdagen att jag undrade hur Magdalena Anderssons och Annie Lööfs relation är.. Läste nu att den, precis som jag hade en viss feeling av, inte alls bra. Dessutom har jag nu förstått att Magdalena Andersson inte sagt något överhuvudtaget om hon vill efterträda Löfven men det vill hon givetvis för annars hade hon ju flaggat ordentligt att hon inte vill nu..

Tuffa nypor och tycker tydligen att hon alltid har rätt och alla andra fel.. men kommer tyckas och skrivas väldigt mycket om henne ett bra tag framöver.

Apropå tycka.. Jag tycker ändå att Ebba Bush inte riktigt spelar korten så bra med tanke på partiets ”utsatta” position. Varför skulle hon göra det där utspelet i morse om att alla som kommer använda den där villkorliga domen för grovt förtal skulle skänka pengar till organisationen jag nu glömt namnet på.


Kreativ kampanj för den första boken i serien Box av Camilla Läckberg och Henrik Fexeus. Om man lyckades lösa koden på skåpen så fick man boken..Känns lite deppigt när de ”massakrerar” Bougainville häckarna men det är ju den tiden på året när allt ska beskäras och tuktas..Ikväll blir det sista promenaden med doggisarna nu vid nio.. Lite tidigt men vi är nog alla lite trötta. Det har varit så extremt varmt idag. Ska lyssna lite och sova på en sak över natten ✨

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.