Sandwich & Hemresa….
Har börjat lyssna på en ny bok, skriven av Ninni Schulman. Det är också en sådan där författare som givit ut många böcker och de får alltid höga betyg men som jag aldrig lyssnat på något av. Den här heter ”Dagen är kommen” – har inte hunnit lyssna så pass mycket så att jag hunnit bilda mig någon uppfattning än. Jag har inte börjat lyssna på den där andra kortromanen av Camilla Läckberg.. även om jag förstått att den inte är helt lik den andra så tappade jag på något vis lusten för att lyssna på den här..

Jag får inte någon ordning på telefonen.. det kommer fortfarande inget ljud när det ringer men den vibrerar så jag får hålla koll på det sättet. Jag vill inte åka upp till Apple-butiken och lämna in den eftersom jag vill vänta tills jag fått vaccinationstid.Vi var förbi vårdcentralen igår för att kolla hur de ligger till åldersmässigt eftersom det är lite olika bud gällande det. Vi fick hursomhelst svaret att de nu ligger kvar på samma ålder som T som fick den första sprutan förra veckan och att det nog skulle dröja någon vecka till mig för mig. Bara att hålla koll på en vibrerande telefon med andra ord.

Såg Robinson strax innan bedtime och det var väl inga sensationer mer än att två stycken kommer att åka ut i söndagens ö-råd.. Kanske dags för någon eller så att komma tillbaka från Gränslandet..


Hᴇᴍᴀ̊ᴛ ɪɢᴇɴ….Vi körde Pappa till flygbussen vid 07.30.. Tråkigt att han åker hem men roligt att han varit här ✨ Får citera lille Fredo från Mästerkocken när han var besviken att det blåa laget vann;

”Jag är besviken för att vi inte vann men det är bättre att vara glad för deras skull än ledsen för sin egen skull”

Kloka ord av en nio-åring..

Oʟɪᴋᴀ….Det händer inte ofta men det händer att T och jag äter olika middag.. Alltid samtidigt men olika rätter och så blir det idag.. Vi handlade ju på Mercadona och i går och de har världens bästa carpaccio så det blir min middag.. T tycker inte att han blir tillräckligt mätt, vilket är förståeligt, så han kör ett lite ”asiatiskt stuk” istället..


Åʀᴇᴛs ғᴏ̈ʀsᴛᴀ….Jag har fortfarande inte hittat Nogger på någon kiosks glass-lista så jag har kanske drömt att jag sett det.. Däremot finns det en annan klassiker här – GB Sandwich.. Den är en sådan där glass som man tyckte var en tråkig ”vuxen glass” när man växte upp.. Då gällde Storstrut, Igloo och favoriten Nogger..

Nu när man själv är både tråkig och äldre 😃 så fick det bli en ”GB” Sandwich i söndags när vi åt årets första glass.. Det gjorde vi i söndags när vi tog den där långa promenaden med doggisarna på strandpromenaden.


Kᴀɴsᴋᴇ ᴍɪɴsᴛ ᴏᴄʜ ᴍᴇsᴛ…


Olivia och min favorit Joanna- hon står för vad hon tycker och gnäller inte.. Kanske minst och mest när det kommer till ”värdiga vinnaren”

Det var nog ingen av de andra deltagarna som inte tyckte att han var en värdig vinnare eller inte gladdes åt hans seger.. Kock, så han hade fixat all mat och inget falskspel var nog receptet för det.

Jag ”dömde” ju ut Stureplans servitrisen Olivia tidigt men var som vanligt fel ute.. Hon har hankat sig kvar.. Jag kan inte bedöma hennes position.. korkad, lat och den minst värdiga vinnaren är några av de saker som sagts om henne men hon verkar känna sig säker.. tbc..


Jᴜɴɪ….
I juni har vi två saker att fira – vår bröllopsdag och T’s födelsedag.. Nu är han inte så intresserad av det där med födelsedagen.. passerar en gräns han inte riktigt känner för 😄 Jag ska inte skratta åt det eftersom jag hade en 50-årskris modell värre..

Kommer med andra ord inte att ordna någon överraskningsgrej för honom men han kan nog gå med på att vi går ut och äter.. Det finns väldigt många restauranger per capita här vilket inte är konstigt med tanke på turismen. Ingen överraskning modell större men kan ju överraska honom i det lilla..

Ikväll blir det riktigt tidig bedtime för tidig uppgång imorgon också.. Återbesök hos doktorn..


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.