Tavlor & nattklubbar….

Hᴇᴊ & ʜᴏʟᴀ!

Bad news.. Det senaste dygnet har det registrerats drygt 2 900 covid-fall i Spanien. Högsta siffran sedan i april. Nu kan man bara utgå ifrån en fortsatt ökning tyvärr..

Inget ont som inte har något gott med sig.. (apropå det där med internet problemet alltså). Vi hade inte fått upp alla tavlor.. Bland annat hade vi så olika åsikt om Film-tavlan så vi hade inte ens provat. Film-tavlan köpte T av en konstnär som ställde ut på Blå Porten för typ 10 år sedan eller så. Hursomhelst så var jag sååå envis att den skulle passa i sovrummet och T var sååå envis att den inte skulle göra det.. Vem som fick rätt? Jo, nu hänger den där och att jag hade rätt erkänner t.o.m. T. 

Taget lite från sidan…

Den kan se väldigt dyster ut kan man tycka och det skulle den vara om man inte satte den på en stor vit vägg i ett ljust rum.. Då tycker jag att det blir fint och så plockar man upp några ”nyanser” från tavlan genom t ex kuddar på sängen eller något annat ✨

Har inte mätt den men den är nog ca 1,5 meter bred och 1,0 meter hög

Vi hade dessutom olika uppfattning om Kuba-tavlan som T också köpt om det var en utställning på Blå Porten eller om det var Liljevalchs. Den är verkligen helt annorlunda.. En stor fototavla från en bar på Kuba ✨ Jag var tveksam om den skulle passa ovanför soffan men där hade jag fel och T rätt så nu är alla tavlor uppe.. Är gladast över att Kuba-tavlan blev så bra över soffan ✨ Låter som om vi typ har en konstutställning men så är det inte 😃 My view när jag ligger i soffan och tittar upp.. Apropå filter.. – #nofilter 😃 Himlen är exakt så intensivt blå idag….


Idag är det ju fredag och volontärjobbet. Nu är det bara några veckor kvar tills Christina är tillbaka. Ska bli så roligt att ses igen och leta fynd ihop i butiken 😃 

Karisma är ”back in business” och verkar ha kommit över sitt missnöje med sin nya frisyr.. T hämtar mig som vanligt efter jobbet så blir det strandpromenad med doggisarna.. Skulle behöva och gilla att gå ännu lite längre än vad vi gör men efter ett antal timmar i butiken känns det i benen och fötterna.. 


Bᴀ̈sᴛ ᴀᴛᴛ ɪɴᴛᴇ ʜᴀ ғᴇsᴛ….


Det är ju lätt att skratta lite åt det här och säga något i stil med att det nog inte direkt var kul att vakna upp morgonen därpå. Nej, det var det med all säkerhet inte men det var ännu värre för brudparet. Det är ju inget att skratta åt och man får hoppas att han ”avvek” tidigt så att han inte hann förstöra för mycket av festen….
Här i Spanien har det festats klart.. Alla diskotek och nattklubbar stängs med omedelbar verkan och planerade konserter ställs in. Anledningen är att man ser en stor ökning av smittspridningen – 58 nya smitthärdar och 1 700 smittade som kopplas till nattlivet..

Skriver nog lite mer ikväll – hörs sen!

Kʀᴀᴍᴀʀ ғʀᴀ̊ɴ ᴍɪɢ ɪ ᴍᴀʀʙᴇʟʟᴀ!

9 reaktioner på ”Tavlor & nattklubbar….”

 1. Hej! Jag har länge varit på jakt efter tavlan från baren i Havana utan att nå någon större framgång, därför skulle jag verkligen uppskatta om det finns någon information på tavlan som tillverkare, fotograf eller liknande som skulle kunna hjälpa mig i jakten på att hitta en likadan vilket verkar vara nästintill omöjligt.

  Allt gott!

  / Philip

  1. Hej, Den ställdes ut på Restaurang Blå Porten för ett gäng år sedan. Det var min man som hade kontakt med fotografen så tyvärr vet jag inte hans namn. Kan tyvärr heller inte fråga min man då han gick bort förra året. Jag har tavlan stående i mitt förrådsrum men jag är 99 procent säker på att det inte står något angivet på den men ska kolla. Hade kunnat tänka mig att sälja den till dig men den finns i Marbella så det är inte runt hörnet precis. Hälsningar Eva

  2. Hej igen,

   Finns ingenting på tavlan som kan vägleda mig tyvärr.. Det går ju transporter kontinuerligt mellan Marbella och Sverige men det är ju ett lite dyrare sätt att få tag en sådan tavla. Hälsningar Eva

   1. Hej!
    Också varit på jakt efter tavlan i flera år. Har du den kvar och är du fortfarande intresserad av att sälja?
    Ha det fint!

 2. Ja, visst är den! Skulle kunna tänka mig att sälja den men det finns ju ett problem och det är att jag har den i Marbella där jag bor. Ska ha en transport av grejer ner till Marbella och skulle kanske kunna få dem att ta med tavlan i retur utan någon minimikostnad som de normalt har.. Har ju inte tänkt så mycket på att sälja den så du kan väl fundera på vad du skulle tycka vore ett vettigt pris. Ha en fin helg!

 3. Hej Eva! Först och främst vill jag beklaga din mans bortgång och sedan tacka för ditt svar som jag helt missat. Jag har väntat på en notis i min mail sedan jag skrev och gick som av en händelse in på inlägget nu och kan glädjas av ditt svar. Finns tavlan kvar och kan det fortfarande vara aktuellt för dig att sälja? Skulle gärna föreslå ett pris men det är lite svårt då jag helt saknar referenser och vill inte återkomma med ett oförskämt bud. Skulle vara ytterst tacksam om du kan återkomma med ett prisförslag och gärna om det går att uppskatta fraktkostad? Ser du min mail? Vi kan för min del gärna ha fortsatt kontakt den vägen.

  Hälsningar Philip

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.