Snyggaste 50-åringen?

Om hon nu inte är Sveriges snyggaste 50-åring så är hon iallafall bland de snyggaste. I dag firar hon hur som helst med en 50-årsfest.. Man kan liksom inte fatta att Carola fyllt 50 och att man själv har några år till och är 50+..

Har inte lyssnat på ett enda Sommar program i år – funderar på om jag ska lyssna på Moa Herngrens program att somna till. Kanske skulle kolla upp vilka Sommarpratare som fått bra kritik och lyssna på dem. Förr lyssnade jag alltid på Sommar, på bryggan och med en radio:) Är väl rätt omodern men har fortfarande en radio som står på i bakgrunden då och då..

Hur har det då gått med håret? Sådär – får träna vidare helt enkelt. Något som jag verkligen skulle behöva är att fixa naglarna, det var evigheter sedan..

Tänk om man kunde få till lackningen så här snyggt när man gör det själv Vänsterhanden brukar bli rätt ok men värre är det med högerhanden..

 Hur går det då med LCHF – bra men fortsatt för hög Coca-Cola konsumtion.. Skärpning.. Får böja sätta upp mål dag för dag helt enkelt..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.